Stefan Knobbe nieuwe hoofdtrainer van VC Trynwâlden · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Stefan Knobbe nieuwe hoofdtrainer van VC Trynwâlden

donderdag 20 januari 2022

OENTSJERK – Volgend seizoen wordt Stefan Knobbe uit Leeuwarden de nieuwe trainer van derdeklasser VC Trynwâlden.

Hij volgt Rick Jansma op die na het huidige seizoen vertrekt naar tweedeklasser GAVC uit Grou en met wie VC Trynwâlden drie seizoenen prettig heeft samengewerkt.

Het bestuur van VC Trynwâlden is op zoek gegaan naar een jonge, ambitieuze trainer en is er erg mee ingenomen dat dit is gelukt met het aanstellen van de 34-jarige Stefan Knobbe. Op dit moment is Stefan trainer van de zaterdagtak van LAC Frisia uit Leeuwarden. In de jaren hiervoor heeft hij de JO19-1 van Frisia, het eerste elftal van SSS ’68 uit Marsum en diverse jeugdteams van Frisia getraind.

VC Trynwâlden, dat volgend seizoen met het prestatievoetbal de horizontale overstap naar de zaterdag maakt, beschikt over een selectie die grotendeels bestaat uit jonge spelers. Ook komen er enkele talentvolle lichtingen jeugdspelers aan. Daarmee wil de vereniging bouwen aan een mooie toekomst. Met Stefan Knobbe is een trainer aangetrokken die daarvoor de passende ervaring en achtergrond heeft.

Tjeerd Rijpma, bestuurslid voetbalzaken: “Stefan beschikt over precies die kwaliteiten en kenmerken die wij zochten. Zijn trainingsmethoden en manier van coachen zijn modern en hij heeft aansluiting bij de belevingswereld van jonge spelers. Daarnaast hebben wij hem leren kennen als iemand met wie het prettig omgaan is en die zowel in als boven de spelersgroep kan staan. Wij denken dat Stefan in

zijn rol als trainer heel goed kan bijdragen aan de doelstelling van het bestuur om een vereniging te zijn waarvan iedereen weer graag deel uitmaakt en waarnaar in eerdere jaren vertrokken spelers ook weer willen terugkeren.”

Stefan Knobbe: “Het contact met de afvaardiging van VC Trynwâlden verliep vanaf het begin prettig en het vertrouwen dat men naar mij uitstraalde en uitsprak maakte me enthousiast. VC Trynwâlden zit met de eerste selectie in een opbouwfase, maar met de al aanwezige kwaliteit in die selectie en met veel talent in de oudste jeugdelftallen is er veel potentie. Ik kijk er erg naar uit om daar samen met de mensen van de club vorm aan te geven.”

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 08:00
    Harteklanken
    Non-stop
  • 08:00 - 10:00
    Klankbord
    Geestelijk verzoekplaten programma
  • 10:00 - 12:00
    Op 'e Hichte
    Nieuws uit Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel
  • 12:00 - 14:00
    De Weekend Nieuwsshow
    Nieuws uit Dantumadiel & Noardeast-Fryslân
  • 14:00 - 18:00
    Rûnwei Sport
    Live verslag van sport uit de streek
  • 18:00 - 20:00
    Hollandse Toppers
    Tinus Kempenaar
  • 20:00 - 22:00
    Hollands op zijn Best
    Joege en Jikke
  • 22:00 - 00:00
    Hit Tijdmachine
    Dicky Denkers
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio