Steun Stichting Leergeld bij Poiesz Supermarkten in Kollum · Foto('s): Poiesz Kollum
  Poiesz Kollum

Steun Stichting Leergeld bij Poiesz Supermarkten in Kollum

donderdag 23 januari 2020

Wist u dat 1 op de 12 kinderen in armoede leeft, waardoor ze niet kunnen deelnemen aan bijvoorbeeld schoolreisjes, sport of muziekles? Want kinderen die aan de zijlijn moeten staan, hebben vaker gezondheidsklachten, gevoelens van eenzaamheid en zijn ook minder succesvol op school en in het latere leven. Samen met Stichting Leergeld laten we deze kinderen van 4 tot 18 jaar in het Noorden weer meedoen. Pak het voordeel in het gezellige Poiesz filiaal in Kollum en steun deze prachtige donatie-actie!

Meedoen=meetellen! Dat wensen wij alle kinderen in het Noorden toe. Dat zij hoe dan ook mee kunnen doen met sport en spel. Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen die het thuis niet breed hebben, toch kunnen deelnemen aan sport, school en andere sociale activiteiten. Daarom steunt Poiesz Supermarkten in Kollum Stichting Leergeld deze periode met de donatie-aanbiedingen. Spaart u mee? U heeft het voordeel van de aanbiedingen en zorgt er tegelijk voor dat er 10 cent per verkocht product in de spaarpot komt voor de kinderen die dit het hardst nodig hebben. Ook heeft de Poiesz Supermarkt in Kollum een leuke like, deel en win actie via de Facebookpagina.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?