Stikstof en PFAS, beleid of paniekvoetbal? · Foto('s): 

Stikstof en PFAS, beleid of paniekvoetbal?

vrijdag 08 november 2019

INGEZONDEN

Het huidige beleid van de overheid ten aanzien van stikstof en PFAS maakt ons zorgen. Er moeten grote offers gebracht worden door de boeren, de bouw zit op slot en toeleveringsbedrijven krijgen ook te maken met een stilstaande trein. In onze regio Noardeast Fryslân heeft dit directe grote gevolgen en daar zitten we niet op te wachten.

Immers, het herstel van de economie begon hier later dan in de randstad en wordt nu alweer bedreigd door aangekondigde maatregelen vanuit politiek Den Haag. Hier zitten onze inwoners echt niet op te wachten, de werkgelegenheid staat onder druk. De grootste vervuiling van stikstof vindt plaats in de Randstad, we leven hier in de schoonste lucht van Nederland met de minste uitstoot van stikstof!

Reden voor de lokale partij Gemeente Belangen Noardeast Fryslân (GBNF) onze steun uit te spreken voor de acties die al zijn gevoerd, als ook de komende acties te ondersteunen. Dit beleid van de overheid dient een halt te worden toegeroepen!

Gemeente Belangen Noardeast Fryslân

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?