UPDATE: Stroomstoring in Kollum, Kollumerpomp, Munnekezijl, Warfstermolen Eastermar en Jistrum · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

UPDATE: Stroomstoring in Kollum, Kollumerpomp, Munnekezijl, Warfstermolen Eastermar en Jistrum

zondag 28 juni 2020

NOORDOOST-FRYSLÂN – Zondagmiddag zijn Kollumerpomp, Munnekezijl, Warfstermolen, Burum, Engwierum, Ee, Kollum, Aldwâld, Ternaard, Eastermar en Jistrum getroffen door een stroomstoring zo meldt Liander.

Het zou volgens Liander om honderden aansluitingen gaan. De verwachting is dat in de loop van de middag de stroomstoring is verholpen. Ook zou in een deel van Aldwâld een storing zijn. Om 15:18 uur kwam er ook een melding van Liander dat er een stroomstoring zou zijn in Ternaard. Over de oorzaak van de storingen is niks bekend, waarschijnlijk komt het door het warme weer van de afgelopen dagen. De monteurs van Liander zijn onderweg om de storingen te verhelpen.

Liander maakte zondagavond om 21:14 uur bekend dat de stroomstoringen waren opgelost, maar om 21:46 viel de stroom al weer uit.

Op dit moment is er weer een stroomstoring in Kollumerpomp, Kollum, Ee, Engwierum, Augsbuurt en Burum. Volgens Liander zou het om 450 aansluitingen gaan. De verwachting is dat de stroomstoring om 23:45 uur opgelost zal zijn. 

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?