Succesvol acro-weekend GVV en SVD · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Succesvol acro-weekend GVV en SVD

maandag 13 januari 2020

Zaterdag en zondag waren de eerste plaatsingswedstrijden voor GVV & SVD. Zaterdagochtend mochten Elisa en Helena (SVD) het spits afbijten in de E jeugd. Zij werden negende. Daarna mochten Caitlyn en Amarins (GVV) in de D junioren hun oefening laten zien. Zij kregen helaas aftrek en werden vijfde.

Daniëlle en Sylvia (SVD) werden in de D junioren tweede met een prachtige oefening. In de trio’s E senior waren twee combinatieteams van GVV en SVD. Janouk, Tineke en Rachelle werden derde en Ilse, Nora en Renske werden hier tweede.

’s Middags waren Dian, Marianne en Amarins (GVV) aan de beurt in de D senioren. Zij draaiden een hele mooie oefening en werden hiermee derde. Lenthe, Lieke en Karin (SVD/GVV) draaiden ook een hele strakke oefening in de E junioren, maar hadden helaas twee tijdsfouten. Ondanks de aftrek werden ze alsnog vierde.

Zondag mochten Jildau, Fenna en Mare(GVV) beginnen in de D senioren. Zij draaiden een goede oefening en werden hiermee vierde. Iris en Ise (SVD/GVV) kwamen uit in de E junioren. Ze hadden een aantal foutjes, maar werden mooi vijfde.

De zusjes Thirza en Noor (GVV) draaiden een strakke oefening en werden in een sterk deelnemersveld derde. Zij kwamen uit in de D senioren. Natascha, Elyse en Danique (GVV) mochten de dag afsluiten en lieten een mooie oefening zien. Dit leverde ook voor hun een derde plaats op, in de D junioren.

Op één en twee februari mogen de teams hun tweede oefening laten zien in de hoop zich te kunnen plaatsen voor de Friese Kampioenschappen Acro.

Succesvol acro-weekend GVV en SVD · Foto('s): Eigen foto
Succesvol acro-weekend GVV en SVD · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact