Succesvol acro-weekend GVV en SVD · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Succesvol acro-weekend GVV en SVD

maandag 13 januari 2020

Zaterdag en zondag waren de eerste plaatsingswedstrijden voor GVV & SVD. Zaterdagochtend mochten Elisa en Helena (SVD) het spits afbijten in de E jeugd. Zij werden negende. Daarna mochten Caitlyn en Amarins (GVV) in de D junioren hun oefening laten zien. Zij kregen helaas aftrek en werden vijfde.

Daniëlle en Sylvia (SVD) werden in de D junioren tweede met een prachtige oefening. In de trio’s E senior waren twee combinatieteams van GVV en SVD. Janouk, Tineke en Rachelle werden derde en Ilse, Nora en Renske werden hier tweede.

’s Middags waren Dian, Marianne en Amarins (GVV) aan de beurt in de D senioren. Zij draaiden een hele mooie oefening en werden hiermee derde. Lenthe, Lieke en Karin (SVD/GVV) draaiden ook een hele strakke oefening in de E junioren, maar hadden helaas twee tijdsfouten. Ondanks de aftrek werden ze alsnog vierde.

Zondag mochten Jildau, Fenna en Mare(GVV) beginnen in de D senioren. Zij draaiden een goede oefening en werden hiermee vierde. Iris en Ise (SVD/GVV) kwamen uit in de E junioren. Ze hadden een aantal foutjes, maar werden mooi vijfde.

De zusjes Thirza en Noor (GVV) draaiden een strakke oefening en werden in een sterk deelnemersveld derde. Zij kwamen uit in de D senioren. Natascha, Elyse en Danique (GVV) mochten de dag afsluiten en lieten een mooie oefening zien. Dit leverde ook voor hun een derde plaats op, in de D junioren.

Op één en twee februari mogen de teams hun tweede oefening laten zien in de hoop zich te kunnen plaatsen voor de Friese Kampioenschappen Acro.

Succesvol acro-weekend GVV en SVD · Foto('s): Eigen foto
Succesvol acro-weekend GVV en SVD · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 17:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 17:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?