’t Fean ’58 organiseert online bingo · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

’t Fean ’58 organiseert online bingo

vrijdag 16 oktober 2020

SURHUISTERVEEN – Op vrijdagavond 30 oktober organiseert v.v. ’t Fean ’58 een online bingo. Nu het clubhuis is gesloten en na het daverende succes van de online PubQuiz organiseert de activiteitencommissie een grote online bingo. De bingo zal online worden uitgezonden en is te volgen via het YouTube kanaal van v.v. ’t Fean ’58. De bingo wordt georganiseerd in samenwerking met diverse sponsoren en begint om 20.00 uur. De presentatie van de bingo is in handen van Jan Lammers en Joop Numan.

BIngokaarten
Je kunt al een pakketje kaarten kopen vanaf €15,00 per deelname, hierin zitten drie normale bingokaarten en één bingokaart voor de superronde! Met de bingokaart voor de superronde speel je mee met de eindronde voor de superhoofdprijzen welke spoedig bekend zullen worden gemaakt! Je kunt per pakket extra bingokaarten voor de superronde kopen voor €5,- , zo heb je nog meer kans op één van de hoofdprijzen.

Tevens zal tussen de verschillende bingoronden een verloting van mooie prijzen plaatsvinden onder alle deelnemers van de bingo.

De verkoop van de bingokaarten is inmiddels gestart, deze kunnen worden besteld via https://www.fean58.nl/index.php/aanmelding-online-bingo/. De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de vereniging, die door de coronamaatregelen nu onder andere de opbrengst van het clubhuis moet missen.

Prijzen
Met de bingo zijn prachtige prijzen te winnen welke mogelijk worden gemaakt door onze sponsoren. Onderstaand een greep uit de prijzen:
– 43 inch LG smart TV 4K, mede mogelijk gemaakt door eleQtro, Hovinga BV, van Kammen Autoschade en Borger tegels en sanitair;
– 1 minuut gratis winkelen bij onze hoofdsponsor Albert Heijn Surhuisterveen;
– Makita bouwradio incl. accu t.w.v. 170 euro door co-sponsor Notebomer Surhuisterveen;
– 1 jaar lang gratis autowassen bij Autoschade Minno van der Werff;
– Waardebon om gratis te sporten bij Sportcentrum Reflex;
– Waardebon van €75,- te besteden bij Hout en Bouwmaterialen Surhuisterveen;
– Lyle & Scott rugzak en pet aangeboden door Van der Lijn Wereldmode;
– Diverse andere prijzen en tegoedbonnen van onder andere NNAB, 100% voetbal, Bakkerij van der Bijl, Snackbar ’t Hoekje, B&G foodfactory, Intertoys Surhuisterveen, de Dikke Draai, Bakkerij Bart, Geert Hommes en Slagerij de Toer.

Speluitleg
Er worden vier rondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten. De bingokaarten worden in de week voor de bingo opgestuurd (dit kan dus even duren) en ontvang je op het bij de bestelling opgegeven e-mailadres.

Er is voor een bingo gekozen met speciale thema’s in plaats van een traditionele bingo. De bingokaart van de eerste ronde bestaat uit voetbalplaatjes van onze seniorenspelers. Daarna zal een ronde worden gespeeld welke bestaat uit muzieknummers waarbij de titel van het nummer en de artiest op de bingokaart staat. Voor de derde ronde is de bingokaart voorzien van voetballogo’s. De superronde staat in het teken van onze sponsoren!

Per ronde worden meerdere spellen gespeeld en kunnen ook meerdere prijzen worden gewonnen. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, kruis, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
’t Fean ’58 organiseert online bingo · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?