Technische staf van KF De Wâlden compleet · Foto('s): KF De Wâlden
  KF De Wâlden

Technische staf van KF De Wâlden compleet

zaterdag 04 april 2020

KF De Wâlden is blij om te kunnen mededelen dat het de technische staf voor volgend seizoen rond heeft. In navolging van de contractverlenging van hoofdtrainer Luca Spin en teambegeleidster Maaike van der Meer is Eddy de Jong aangesteld als trainer/coach voor KF De Wâlden 2 en assistent van Spin. Hij is daarmee de opvolger van Johan Linthof. De Jong brengt een hoop ervaring met zich mee en is bovendien een echte clubman. 

De Jong speelde in het verleden voor de eerste teams van zowel Tietjerk als DFD – de verenigingen waaruit fusieclub KF De Wâlden is ontstaan. Ook kwam hij vier seizoenen uit voor KV Leeuwarden. De afgelopen jaren speelde hij in het geroutineerde vierde team van bij KF De Wâlden en was hij een zeer gewaardeerd vrijwilliger en jeugdtrainer. “Het was voor mij enigszins een verrassing dat ze bij mij uitkwamen, maar na een aantal jaren jeugdteams getraind te hebben, is het ook wel mooi om nu op deze manier aan de slag te gaan”, vertelt De Jong, die uitkijkt naar de uitdaging. “Ik heb zin om aan de slag te gaan met deze groep. Wat ik belangrijk vind, is dat behalve de prestatie ook het plezier voorop staat. En ik denk dat beide goed samen kunnen gaan.”

Het bestuur en de Technische Commissie van KF De Wâlden zijn blij dat het in deze moeilijke tijden gelukt is om de technische staf voor volgend seizoen ruim op tijd rond te hebben. We hopen iedereen aan het begin van het nieuwe seizoen weer in goede gezondheid te kunnen begroeten. Tot die tijd wensen we iedereen vooral veel goeds toe: pas goed op je zelf en je naasten!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 19:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 19:00 - 21:00
  Country Trail
  Country Trail is het programma, waar alle aspecten van de countrymuziek aan bod komen.
 • 21:00 - 22:00
  Brasstime
  Brasstime met Klaas Groenwold
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact