Tip de redactie van Streekomroep RTV NOF

Woensdag 25-03-2020
NOORDOOST FRYSLÂN - Door het coronavirus zijn er tot en met 1 juni geen evenementen die georganiseerd mogen worden. Ondanks dat gebeuren er wel heel veel mooie dingen die spontaan georganiseerd worden om mensen een helpende hand te bieden.

Wie heeft weet van zulke mooie en ludieke acties of organiseer je zelf misschien wel iets heel moois? De redactie van Streekomroep RTV NOF komt graag met jou in contact, misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Dit kan door een e-mail te sturen naar nieuws@rtvnof.nl.

Ook zijn we op zoek naar foto’s. Deze zijn heel geschikt om even de gedachten te verzetten. Wij zoeken foto’s die al hey mooie om ons heen laat zien. Foto’s van liefde, verbinding of gewoon het kleine om ons heen. Dit mogen ook foto’s zijn uit het archief, maar ook de actuele zijn welkom. Stuur jouw foto naar nieuws@rtvnof.nl.Wij zorgen dat deze te zien zijn op onze kabelkrant en op onze website.

Waar moet je opletten?
Omdat een tv breder is dan dat ie hoog is, dienen de foto’s in landscape genomen te zijn. (Dit betekend horizontaal langer dan verticaal). Foto’s dienen een resolutie te hebben van minimaal 1280 langste zijde. Het zou fijn zijn als de plaats ook vermeld wordt waar deze is genomen. Wij houden het recht om foto’s ongeplaatst te laten. Mocht je er echt op uit gaan, pas goed op je zelf en werk veilig en houdt 1,5 meter afstand!

terug naar overzicht

Overig nieuws