Tip de redactie van Streekomroep RTV NOF · Foto('s): 

Tip de redactie van Streekomroep RTV NOF

woensdag 25 maart 2020

Door het coronavirus zijn er tot en met 1 juni geen evenementen die georganiseerd mogen worden. Ondanks dat gebeuren er wel heel veel mooie dingen die spontaan georganiseerd worden om mensen een helpende hand te bieden.

Wie heeft weet van zulke mooie en ludieke acties of organiseer je zelf misschien wel iets heel moois? De redactie van Streekomroep RTV NOF komt graag met jou in contact, misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Dit kan door een e-mail te sturen naar nieuws@rtvnof.nl.

Ook zijn we op zoek naar foto’s. Deze zijn heel geschikt om even de gedachten te verzetten. Wij zoeken foto’s die al hey mooie om ons heen laat zien. Foto’s van liefde, verbinding of gewoon het kleine om ons heen. Dit mogen ook foto’s zijn uit het archief, maar ook de actuele zijn welkom. Stuur jouw foto naar nieuws@rtvnof.nl.Wij zorgen dat deze te zien zijn op onze kabelkrant en op onze website.

Waar moet je opletten?
Omdat een tv breder is dan dat ie hoog is, dienen de foto’s in landscape genomen te zijn. (Dit betekend horizontaal langer dan verticaal). Foto’s dienen een resolutie te hebben van minimaal 1280 langste zijde. Het zou fijn zijn als de plaats ook vermeld wordt waar deze is genomen. Wij houden het recht om foto’s ongeplaatst te laten. Mocht je er echt op uit gaan, pas goed op je zelf en werk veilig en houdt 1,5 meter afstand!

Tip de redactie van Streekomroep RTV NOF · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?