Tjeerd Boonstra 25 jaar in dienst bij werk-/leerbedrijf NEF · Foto('s): Werk-/leerbedrijf NEF
  Werk-/leerbedrijf NEF

Tjeerd Boonstra 25 jaar in dienst bij werk-/leerbedrijf NEF

woensdag 23 januari 2019

Op 17 januari heeft werk-/leerbedrijf NEFgevierd dat Tjeerd Boonstra 25 jaar in dienst is. Op de vraag: “Wat wil je, Tjeerd?” antwoordde hij in eerste instantie: “Gjin spul, doch maar gewoan, in itentsje of sa….”.

Nou, dat heb ik geweten. Tjeerd kwam vervolgens enthousiast met een lijst van 50 personen. Hij wilde feest! En dat hebben ze gehad. Met familie, vrienden en (oud) collega’s hebben ze heerlijk gegeten bij de Kota Radja in Dokkum. Tjeerd wilde “gjin spul”, maar heeft uiteindelijk enorm genoten. Ook veel collega’s van Helwa waren gekomen. Het is tenslotte niet niks in deze tijd, 25 jaar bij dezelfde baas aan het werk. Tjeerd is één van de eerst gedetacheerden bij toen nog Oostergo. Van bessenplukker naar verpakkingsmedewerker. Uiteindelijk heeft hij ruim 14 jaar geleden bij Helwa Wafelbakkerij zijn plekje gevonden, waar hij zeer gewaardeerd wordt.

Tjeerd heeft zich daar ontwikkeld naar een breed inzetbare medewerker. Hij is een rustige, bescheiden man, maar durft als het erop aan komt zijn mening wel te geven. Het is een betrouwbare medewerker, iemand waarvan je op aan kan. Hij is collegiaal en wil altijd bijspringen wanneer het nodig is. Nannette Jonker bedankte Tjeerd namens het MT voor zijn grote inzet en hij kreeg een prachtig bos bloemen, met daarbij een VVV-kaart. NEF wenst Tjeerd nog vele jaren werkplezier. Zijn wens is dat hij nog lange tijd bij Helwa kan blijven werken.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 22:00
  Capriccio
  In Capriccio laat Haite Schukking veel verschillende soorten klassieke muziek de revue passeren en vertel daarbij iets over de achtergronden van elke compositie. Vaak geniet je meer van een muziekstuk, als je iets weet over het ontstaan ervan en over de drijfveren van de componist.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2022 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio