Trainers Gerlof Kootstra en Auke Feenstra van WTOC verlengen contract

Maandag 06-01-2020
OUDWOUDE - Trainer van de WTOC VR 1,2 en 3 dhr Gerlof Kootstra heeft in zijn gesprek met Bestuur en TC aangegeven het enorm naar de zin te hebben bij WTOC. Hij is nog maar enkele maanden actief bij de VR afdeling bij WTOC maar zijn invloed is al wel te merken.

Gerlof weet zijn idee over voetbal duidelijk over te brengen op een enthousiaste, inspirerende manier. Speelsters, bestuur en TC hopen op een voortzetting van die prettige samenwerking en zijn zeer content met de manier waarop Gerlof het Vrouwen voetbal bij WTOC een boost geeft.

Trainer van WTOC VR 4 dhr Ale Hoekstra die tevens leider/assistent trainer is van VR1,2,3 blijft nog zeker jaren bij VR afdeling actief. Wat zou het WTOC VR voetbal zonder Ale zijn? De VR afdeling kan niet zonder hun steun en toeverlaat. De plezierige leerzame samenwerking met de Hoofdtrainer VR dhr Gerlof Kootstra werpt zijn vruchten af. Speelsters, Bestuur en TC zijn content met Ale zijn verlenging en hopen dat de samenwerking op dezelfde plezierige manier verloopt als de afgelopen seizoenen.

Met de leidster van de VR 1, Martha Nicolai is overeengekomen dat zij het leiderschap nog zeker een seizoen gaat doen, de samenwerking verloopt voorspoedig, goed en gezellig. Tevens heeft leidster van VR3 (7×7) Anne Seaske Postma aangegeven nog vast en zeker een seizoen door te gaan.

Trainer van WTOC heren 2 dhr Auke Feenstra en de complete staf: Jacob Bijlstra, Wybe Jan van der Schaaf en Hein Adema hebben ook weer voor minimaal een seizoen bijgetekend. Dit kwartet is goud waard voor WTOC. Hun gedrevenheid, strijdvaardigheid maar ook humor kan een voorbeeld zijn voor velen. Spelers heren 2, bestuur en TC zijn zeer content met deze contractverlenging en hopen op een voortzetting van de al prima samenwerking.
Trainer van de heren 3 en 35+ dhr Bert Bosgraaf heeft eveneens overeenstemming met het bestuur bereikt over verlenging van enkele seizoenen. Met de leiders van heren 3 Willem Merkus en Klaas Jan Reitsema moet nog worden gesproken. De leiders van 35+ Foeke Dijkstra en Sjouke Veenstra blijven ook nog zeker 1 seizoen.
Keepertrainer heren, vrouwen en jeugd Meine Kempenaar is met bestuur overeengekomen zeker nog een seizoen te blijven. Keepers, bestuur en TC zijn zeer tevreden hoe Meine de keepers allemaal in niveau omhoog weet te brengen en hoopt nog jaren met deze ervaren speciale Keepertrainer door te kunnen.
Verzorger/sportmasseur van WTOC Jilles Bijlstra is zeer te spreken over de samenwerking met WTOC, de leden van WTOC denken er net zo over, dus blijft Jilles zeker nog een seizoen.
En wat nog zeker wel noemenswaardig is, is dat Harm de Jong nog een seizoen met optie op nog 5 seizoenen door gaat met zijn dagelijkse bezigheden. Spelers, staf, leden, vrijwilligers en bestuur danken Harm voor zijn inzet!
Met de Jeugdtrainers moet nog worden gesproken over komend seizoen door de Jeugdcommissie en bestuur, dit zal binnenkort plaatsvinden.

terug naar overzicht
WTOC trainers Auke Feenstra, Bert Bosgraaf en Gerlof Kootstra
© Foto's: Jantsje Wiersma

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie