TTV Dokkum start voorjaarscompetitie met ups en downs · Foto('s): eigen foto
  eigen foto

TTV Dokkum start voorjaarscompetitie met ups en downs

maandag 27 januari 2020

De tafeltennis competitie bestaat altijd uit twee competities. Vooraf aan de competitie begint het voorjaarsseizoen met de clubkampioenschappen. Voor de vereniging is dit één en al gezelligheid en een sportieve onderlinge strijd. De hoofdprijs ging zoals verwacht naar de algeheel Fries Kampioen Arnoud Meyer, die in de competitie voor Hilversum speelt. Verrassend was het dat jeugdspeler Yljan Nicolai in de A finale speelde tegen Meyer. Voor Nicolai was de tweede plaats het hoogst haalbare. Maar wel een super resultaat. Overigens werd Yljan Nicolai wel clubkampioen bij de jeugd. En in de B Senioren finale werd Sjouke Postma clubkampioen ten koste van Dirk Nicolai.

TTV Dokkum 1 hard onderuit, maar de jeugd verrast
In Assen moet TTV Dokkum aantreden tegen TTV Assen 3. Marc Heslinga, Theun Nicolai en Mindert Turkstra verloren al hun partijen ( 0-10 ). Het eerste team zal de komende weken hard aan de bak moeten in de Noordelijke divisie. Vooral voor Mindert Turkstra was deze eerste senioren wedstrijd een moeilijk begin. Jammer dat Nicolai en Heslinga geen overwinning wisten te behalen. Maar de jeugd speelde tegen DTTC uit Appingedam. In de Noordelijke jeugdklas werd met 5-5 gelijk gespeeld. Twee maal wist Silas de Jager te winnen. Bryan Minkes wist één wedstrijd te winnen. Jammer dat deze jongens de dubbel verloren. Simon de Vries wist ook twee maal een wedstrijd te winnen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 22:00
  Capriccio
  In Capriccio laat Haite Schukking veel verschillende soorten klassieke muziek de revue passeren en vertel daarbij iets over de achtergronden van elke compositie. Vaak geniet je meer van een muziekstuk, als je iets weet over het ontstaan ervan en over de drijfveren van de componist.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?