Turn- en Gymsport Dokkum deelt trainersdiploma’s uit · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Turn- en Gymsport Dokkum deelt trainersdiploma’s uit

donderdag 18 juli 2019

De eerste stap naar het volledig trainersdiploma, zelf de weg uit stippelen, om aan voldoende gekwalificeerde trainers te komen is één van de speerpunten van Turn- en Gymsport Dokkum. Negen jonge meiden die iedere week assisteren bij de recreatie, acro of pre selectie hebben de eerste stap genomen om wat zekerder voor de groep te staan en in opdracht van de trainer te helpen.

Onder leiding van Wilma Schouwstra heeft deze groep in enkele maanden de basistheorie zich eigen gemaakt en diverse opdrachten uitgevoerd bij de stagegroepen zoals het geven van een warming up, een spel of assisteren bij het aanleren van een rol achterover.

Als afsluiting samen een feestje bouwen voor een recreatiegroep, deze meiden kunnen het!  Het levert deze groep een prachtig diploma op: Flore Postma, Daniëlle Dijkstra, Welmoed van der Bij, Jenny Lynn Kootstra, Jildou Halma, Anna Wensink, Thirza Scherjon, Caithlyn de Vries en Delina van der Meulen, gefeliciteerd!

Turn- en Gymsport Dokkum deelt trainersdiploma’s uit · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?