Uitnodiging bijeenkomst ELP Noardeast Fryslân · Foto('s): 

Uitnodiging bijeenkomst ELP Noardeast Fryslân

zondag 14 april 2019

Graag nodig ik u uit voor deze bijeenkomst georganiseerd door ELP Noardeast Fryslân. Tijdens deze bijeenkomst wil ik met u in gesprek gaan over het vestigingsklimaat voor ondernemers binnen en buiten de bolwerken van Dokkum. Wat zijn bijvoorbeeld uw ideeën waar welke onderneming zich mag vestigen, is de beperking voorkeur voor vestigen binnen de bolwerken nog wel van deze tijd, hoe dan verder met de binnenstad visie en kunnen we wachten op de nieuwe omgevingswet die waarschijnlijk januari 2021 in werking treedt?

Ik krijg veel vragen van ondernemers en zoals u waarschijnlijk wel weet zijn er door mij ook al zaken geconstateerd en vragen gesteld aan het college met de nodige gevolgen voor ondernemers. Zoals tijdens de verkiezingen uitgesproken is ELP Noardeast Fryslân een partij die niet over ondernemers en ondernemingen wil spreken maar met vandaar deze avond. Samen kijken of wij tot een gezamenlijk en wellicht een beter werkbaar alternatief plan kunnen komen waarmee ik dan naar de raad kan.

Wilt u uiterlijk 17 april a.s. via info@elpnef.nl aangeven of ik u mag verwelkomen op 18 april? Inspreken is ook mogelijk, dit wel graag van te voren even aangeven in de mail.

Vriendelijke groet,

Johan Talsma, Fractievoorzitter ELP Noardeast Fryslân

BIJEENKOMST VESTIGING ONDERNEMERS DOKKUM
DATUM donderdag 18 April 2019
TIJD 20:30 – 22:00 uur
LOCATIE Bowling- en Zalencentrum Dokkum
GESPREKSLEIDER Marinus Tabak

Uitnodiging bijeenkomst ELP Noardeast Fryslân · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?