Vakantiewoning Swemmersicht beste accommodatie Friesland

Vrijdag 17-01-2020
WESTERGEEST - Donderdag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Vakantiewoning Swemmersicht sleepte twee prijzen in de wacht. Het vakantiehuis ontving de Regioprijs voor de beste accommodatie van Friesland. Ook eindigde Swemmersicht in de categorie vakantiehuizen landelijk op de 2e plaats.

Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers. De consument beoordeelde de vakantiewoning met een 9,9 als waarderingscijfer. “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken er hard aan om de beste kwaliteit en service te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award, we zijn dankbaar voor alle mooie reviews”, aldus de eigenaren.

Wietse en Dukkie Schotanus hebben twee ruime vakantiewoningen, gelegen aan kanaal “de Nieuwe Zwemmer” in het mooie dorp Westergeest. Veel gasten komen hier tot rust, er wordt veel gevist vanaf de vissteigers die bij de woningen horen, maar ook natuurgenieters, rustzoekers, mensen die graag fietsen en wandelen kunnen hier hun hart ophalen. Ook de tweede vakantiewoning Wetterwille won een Gouden Zoover Award.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar worden meegenomen. Aan het begin van elk jaar worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt. Meer informatie: Neem contact op met Dukkie Schotanus
0511-445197/0647099798 info@vakantiewoningenfriesland.nl

terug naar overzicht
Wietse en Dukkie Schotanus met hun behaalde prijzenVakantiehuis SwemmersichtVakantiehuis Swemmersicht en Wetterwille
© Foto's: Roy Beusker/ Eigen foto's

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie