Van Seggeren Installatietechniek BV sponsort de JO17 van Friese Boys

Zondag 10-02-2019
KOLLUMERZWAAG -
Behalve een bevlogen voorzitter is Albert van Seggeren ook sponsor van Friese Boys. Vorig jaar is er door de PR-commissie uitgesproken dat elk jeugdteam voor het einde van dit jaar de beschikking moet hebben over trainingspakken van de club. De club is dan ook zeer dankbaar dat Vs techniek kollumerzwaag het volledige team van de JO17 voor haar rekening neemt.

Met vele sponsoren is de doelstelling ook bijna gehaald en deze samenwerking past ook wel in de filosofie die Albert als voorzitter ook vaak uitdraagt. “Vele handen maken licht werk” en “We moeten het met zijn allen doen” zijn vaak genoemde termen van de voorzitter van Friese Boys.Van Seggeren Installatietechniek, VS-techniek, is een installatiebedrijf gevestigd in Kollumerzwaag. Het bedrijf verzorgt al vele jaren werkzaamheden van klein tot groot en van particulier tot complete projecten voor bedrijven en instanties.

Of het nu gaat om het vervangen van een lekkende kraan of de complete water-, gas en elektriciteit installatie voor een groot nieuwbouwproject VS-techniek verzorgt het op tijd, betaalbaar en vooral op maat. Ondanks een platte organisatie met een kleine overhead beschikt het bedrijf over een 24-uurs service met een snelle en flexibele aanpak. Voor wie gaat voor duidelijkheid, scherpe prijzen en vakmanschap op ieder terrein moet toch eens contact opnemen met dit ouderwets-degelijke bedrijf uit Kollumerzwaag.

terug naar overzicht
Frieseboys JO17 in de nieuwe trainingspakken
© Foto's: Erik Visser

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie