Van Seggeren Installatietechniek BV sponsort de JO17 van Friese Boys · Foto('s): Erik Visser
  Erik Visser

Van Seggeren Installatietechniek BV sponsort de JO17 van Friese Boys

zondag 10 februari 2019

Behalve een bevlogen voorzitter is Albert van Seggeren ook sponsor van Friese Boys. Vorig jaar is er door de PR-commissie uitgesproken dat elk jeugdteam voor het einde van dit jaar de beschikking moet hebben over trainingspakken van de club. De club is dan ook zeer dankbaar dat Vs techniek kollumerzwaag het volledige team van de JO17 voor haar rekening neemt.

Met vele sponsoren is de doelstelling ook bijna gehaald en deze samenwerking past ook wel in de filosofie die Albert als voorzitter ook vaak uitdraagt. “Vele handen maken licht werk” en “We moeten het met zijn allen doen” zijn vaak genoemde termen van de voorzitter van Friese Boys.Van Seggeren Installatietechniek, VS-techniek, is een installatiebedrijf gevestigd in Kollumerzwaag. Het bedrijf verzorgt al vele jaren werkzaamheden van klein tot groot en van particulier tot complete projecten voor bedrijven en instanties.

Of het nu gaat om het vervangen van een lekkende kraan of de complete water-, gas en elektriciteit installatie voor een groot nieuwbouwproject VS-techniek verzorgt het op tijd, betaalbaar en vooral op maat. Ondanks een platte organisatie met een kleine overhead beschikt het bedrijf over een 24-uurs service met een snelle en flexibele aanpak. Voor wie gaat voor duidelijkheid, scherpe prijzen en vakmanschap op ieder terrein moet toch eens contact opnemen met dit ouderwets-degelijke bedrijf uit Kollumerzwaag.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?