25 jaar Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg in Kollumerzwaag

Maandag 18-11-2019
KOLLUMERZWAAG - Dit jaar bestaat timmerfabriek Kooistra van der Ploeg uit Kollumerzwaag precies 25 jaar. Eigenaren Peter Kooistra en Koos van der Ploeg wilden dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseerden op vrijdag 15 november een jubileumfeest voor personeel, klanten en toeleveranciers.

Met een kleine 200 genodigde gasten werd onder het genot van een hapje en een drankje stilgestaan bij de afgelopen 25 jaar. Het begon in 1994 met twee jeugdige en onbezonnen ondernemers, zonder plan of vooropgezet doel. Door de jaren heen is het bedrijf gestaag gegroeid, tot de hedendaagse moderne en geautomatiseerde fabriek waar momenteel 9 personeelsleden werkzaam zijn.

Peter Kooistra en Koos van der Ploeg spraken naar de aanwezigen dank uit voor de samenwerking en het geloof en vertrouwen in hun bedrijf. Wethouder Jelle Boerema bracht namens de gemeente Noardeast-Fryslân felicitaties over voor het zilveren jubileum en prees de eigenaren voor hun durf en lef te investeren en te innoveren. Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumweekend en bedankt alle aanwezigen voor de getoonde interesse en belangstelling.

Zaterdag 16 november was er een open huis voor belangstellenden in verband met het 25 jarige bestaan van het bedrijf.

terug naar overzicht
Veel belangstelling tijdens jubileumfeest en open huis timmerfabriek Kooistra van der PloegVeel belangstelling tijdens jubileumfeest en open huis timmerfabriek Kooistra van der PloegMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra en Erik Visser

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie