KV Veenwouden pakt tweede overwinning op Noveas · Foto('s):

KV Veenwouden pakt tweede overwinning op Noveas

maandag 07 oktober 2019

Na een zware nederlaag in Stadskanaal afgelopen week kwam de ploeg uit Veenwouden zaterdagmiddag weer bijeen. Vol goede moed zien zij kansen hun positie binnen deze competitie te verhogen. KV Veenwouden neemt het op tegen de koploper van de competitie Noveas uit Steenwijk.

Na het fluit signaal van scheidsrechter de Boer nam de ploeg uit Steenwijk het voortouw met een strafworp, 0-1. Al snel kwam de Friese ploeg met een tegengoal van Meindert Tangerman. Beide ploegen lieten een mooi spel zien maar komen moeizaam tot scoren. Noveas scoort twee doelpunten, maar door de sterke verdediging van Veenwouden blijft ze steken op 1-3. Voor het rust signaal komt Veenwouden dichterbij met een mooi afstandsschot van Johannes de Boer, 2-3.

Na de rust speelt de Friese ploeg haar eigen spel en komt al snel op een voorsprong van 4-3, dankzij afstandsschoten van Agnes de Boer en Anna Tadema. Noveas komt terug met 4-4. Maar is zichtbaar niet opgewassen tegen de sterke verdediging van Veenwouden. Veenwouden laat een mooi spel zien en komt op een voorsprong van 6-5. Echter verwijten zowel tegenstander als scheidsrechter de ploeg van tijdrekken. Gedreven door de voorsprong straft Veenwouden deze verwijten af met twee doelpunten van Han Vastenhoud en Meindert Tangerman, 8-5. Veenwouden heeft een mooi spel laten zien en coach en trainers Daniel Keizer en Martha van der Kooi zijn tevreden met het resultaat.

Doelpunten: Meindert Tangerman drie doelpunten, Agnes de Boer, Anna Tadema, Han Vastenhoud, Johannes de Boer en Nienke van Breeden allen één doelpunt.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00