KV Veenwouden sluit zaalseizoen met verlies · Foto('s):

KV Veenwouden sluit zaalseizoen met verlies

zondag 08 maart 2015

Na een teleurstellend verlopen zaalseizoen stond voor korfbalvereniging Veenwouden afgelopen zaterdag de laatste zaalwedstrijd op het programma. Deze keer moest er gespeeld worden tegen middenmoter NKC uit Noordwijk. De eerste wedstrijd tegen de ploeg werd dik verloren met 19-9. Het zou dus weer een pittige strijd worden.

Vanaf het begin van de wedstrijd domineerden de gasten tijdens het spel in sporthal De Hoantserid. NKC wist binnen enkele minuten een stand van 0-2 op de borden te zetten. Daniël Keizer scoorde daarna van afstand een aansluitende treffer. Daarna was het initiatief aan de gasten. Zij creëerden veel meer kansen en waren trefzeker. Bij de pauze was het dan ook 4-14.

In de tweede helft was het beeld niet anders dan voor de rust. De gasten bleven met gemak scoren en de einduitslag werd bepaald op 7-26.

Doelpunten: Henk Moorlag 3, Johannes de Boer, Daniël Keizer, Riemkje Keizer en Marja van der Meer allen 1.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00