VIDEO: Grote zoekactie naar vermissing Sicco Cuperus · Foto('s): SAR Nederland
  SAR Nederland

VIDEO: Grote zoekactie naar vermissing Sicco Cuperus

dinsdag 09 februari 2021

NOARDERLEECH – Afgelopen zaterdag is het team van SAR Nederland weer aan het zoeken geweest op het Noarderleech in verband met de vermissing van de Sicco Cuperus

Het team heeft gezocht naar aanwijzing van deze bizarre vermissing. Tijdens deze zoekactie was Nicole Buch en een cameraploeg aanwezig om opnames te maken voor een tv-programma. SAR Nederland was met een groot team aanwezig, er werden metaaldetectors, zoekhonden, drones, quads en linielopers ingezet. ”We hopen voor de ouders van Sicco dat er eens duidelijkheid komt, want om zo in onzekerheid te leven wat er met hun zoon is gebeurd is onmenselijk” zo vertelt het team.

Politie: “Staan nauw in contact”
De politie Noord-Nederland laat desgevraagd weten: “Of en als er iets gevonden is, dan kunnen wij daar op dit moment nog niks over zeggen. Het gaat om een coldcase en daarin handelen wij erg zorgvuldig. We staan in nauw contact met zoekgroep (SAR Nederland, red.).”

Vermissing in beeld
Op pinkstermaandag 9 juni 2014 verscheen de toen 36-jarige Marechaussee Sicco-Jan Cuperus niet op zijn werk bij de Koninklijke Marechaussee in Harlingen. In zijn appartement in Leeuwarden stond de tv nog aan en lag zijn telefoon op tafel, maar van Sicco was geen spoor te bekennen en ook de auto stond niet bij zijn huis. De auto van Sicco werd een aantal dagen later gevonden bij de oude zuivelfabriek in Marrum.

Video: SAR Nederland

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 22:00
  Capriccio
  In Capriccio laat Haite Schukking veel verschillende soorten klassieke muziek de revue passeren en vertel daarbij iets over de achtergronden van elke compositie. Vaak geniet je meer van een muziekstuk, als je iets weet over het ontstaan ervan en over de drijfveren van de componist.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2021 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Donateurs · Vrijwilliger worden?