VIDEO: VV Ternaard pakt kampioenschap 5B

Maandag 13-05-2019
TERNAARD - Een bizar sluitstuk van de competitie in de 5e klasse B waar Ternaard – CVO door een sterfgeval bij CVO werd afgelast. Echter zonder te spelen zaterdagmiddag en de winst van Beetgum bij concurrent Arum kon Ternaard na 23 jaar eindelijk weer de kampioensvlag hijsen. De KNVB had toe stemming gegeven om de wedstrijd te verplaatsen naar dinsdagavond 21 mei. Dus was het afwachten voor Ternaard wat Beetgum zaterdagmiddag deed uit bij Arum.

Bij winst van Beetgum tegen Arum was Ternaard zonder zelf te spelen als nog kampioen. Vele eerste elftal spelers van Ternaard waren deze zaterdagmiddag aanwezig bij de wedstrijd Arum – Beetgum en zagen Beetgum met 0 – 3 winnen. Dus zonder te spelen werd Ternaard de terechte kampioen in deze 5e klasse B. Bij thuis komst in Ternaard werden de spelers van Ternaard op gewacht door supporters en bestuur en werden ze met vuurwerk en confetti binnen gehaald, waarna er in de kantine alvast een klein feestje werd gevierd.

Echter het grote feest wordt gevierd na de wedstrijd thuis tegen SSS`68 op 25 mei waar spelers, trainer en leiders worden gehuldigd en in het zonnetje worden gezet. Een prachtig resultaat van de gehele staf van het 1e elftal, en waarbij Ternaard na 23 jaar eindelijk weer kampioen is geworden en hierbij weer terug keert in de 4e klasse waar het ook thuis hoort. Proficiat jongens.

 

 terug naar overzicht

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie