VIDEO’S: Sportverenigingen, Lit Jim Gean tijdens ‘De Wike’ · Foto('s): 

VIDEO’S: Sportverenigingen, Lit Jim Gean tijdens ‘De Wike’

vrijdag 20 augustus 2021

LEEUWARDEN – Van 17 t/m 26 september organiseert Sport Fryslân ‘De Wike’ van sport en bewegen. Sport Fryslân roept verenigingen op hun deuren te openen tijdens deze Wike. Dit kunnen ze doen door sport– en spelactiviteiten te organiseren, zoals spelmiddagen, toernooien of open trainingen. Verenigingen kunnen hun activiteiten tot en met 31 augustus aanmelden via dewike.frl.

 Lit Jim Gean! Met die slogan trapt Sport Fryslân de campagne voor De Wike af. We mogen weer sporten en bewegen bij sportverenigingen en dat vieren we. Als sportverenigingen door heel Fryslân de deuren openen, krijgen we samen veel inwoners in beweging. Het is een prachtige manier om inwoners kennis te laten maken met het sportaanbod op de club en om hen te laten zien hoe leuk het is om samen in beweging te zijn.

Via dewike.frl komen bezoekers op een provinciaal online platform terecht. Hier kunnen sportverenigingen hun aanbod kwijt en kunnen inwoners zich vanaf 1 september opgeven voor de activiteiten waar zij aan mee willen doen. Het aanmelden van activiteiten is mogelijk t/m 31 augustus.

‘De Wike’ is een eenmalig initiatief en wordt gefinancierd vanuit het provinciale Corona noodfonds ‘No en Moarn’. De campagne is erop gericht om de Friese inwoners (weer meer) in beweging te brengen. Het unieke Friese verenigingsleven speelt hierin een centrale rol.

Videoboodschap directeur/bestuurder Anne Jochum de Vries:

Campagne video:

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio