Vijfjarig jubileum Bridgeclub Feanwâlden · Foto('s): 

Vijfjarig jubileum Bridgeclub Feanwâlden

donderdag 17 oktober 2019

Zaterdag 12 oktober werd de Jubileumdrive van Bridgeclub Feanwâlden gehouden in restaurant De Trochreed’ in Readtsjerk. Op 1 september bestond de club 5 jaar en dat was aanleiding voor een feestelijke bridgedag.

Op initiatief van Dick-Jan van Enthoven en Hylke Zwart is de club in september 2014 opgericht en lid geworden van de Nederlandse Bridgebond. Elke donderdagmiddag wordt er in competitie verband gespeeld in ‘de Mienskip’ in Feanwâlden. De club telt ruim 60 leden en staat bekend om de gezellige sfeer en ongedwongenheid. In het zomerseizoen kan er ook gebridged worden en veel spelers uit de omgeving komen op donderdag middag naar onze club. Op de Jubileumdrive werd er gespeeld met 48 deelnemers in 2 lijnen.

Met veel plezier werd er na elke ronde gewisseld van partner en dat werd voor deze feestdrive zeer gewaardeerd. Er werd gespeeld op de prachtige locatie in de serre ’Fjildsicht’ en de uitstekend verzorgde lunch stond klaar na vier rondjes bridge in de nabijgelegen restaurant zaal. Aan het eind van de middag werden Carla en Dick-Jan van Enthoven en Hylke Zwart bedankt voor hun inzet voor de club en werden bloemen aangeboden. Daarna volgde de prijsuitreiking. In de A-lijn ging de eerste prijs naar Philippe Girod. In de B-lijn deelde de dames Jeltsje Antonides en Corrie van der Veer de eerste prijs. Na een geslaagde feestdag gaan we enthousiast op naar het volgende bridge jubileum.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact