Vlag voor de Admiraliteitsdagen en win! · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Vlag voor de Admiraliteitsdagen en win!

donderdag 25 augustus 2022

REGIO – Kleurt je straat vanaf vandaag volledig blauw tot aan de Admiraliteitsdagen? Dan kun je een barbecue voor de hele straat winnen! Iedere straat in Noardeast-Fryslân kan meedoen.

Afgelopen weken heeft de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) traditiegetrouw de masten met vlaggen voor de Admiraliteitsdagen geplaatst. Een mooi bewijs dat dit nautische evenement zorgt voor verbinding en saamhorigheid in de stad en regio. In de aanloop naar de Admiraliteitsdagen worden ook thuis de vlaggen massaal uitgehangen. Slagerij Smit uit Ternaard biedt een barbecue aan een van de straten waar volledig gevlagd wordt aan. Meedingen is eenvoudig: geef je straat op met een foto middels een e-mail naar media@admiraliteitsdagen.nl.

Het is van belang dat de straat volledig blauw kleurt, zo vroeg mogelijk vanaf 24 augustus. Alle huisnummers in de straat dienen de Admiraliteitsvlag zichtbaar aan de gevel of in de vlaggenmast te hangen. Vlaggen zijn te koop bij de Admiraliteitsdagen popup store en Hema in de Hoogstraat en bij Van der Gang Herenkleding in de Breedstraat in Dokkum. Handig om te weten, een team van Dokwurk komt de komende dagen in Dokkum langs de deuren om vlaggen te verkopen.

De Admiraliteitsdagen vinden volgend weekend plaats, van donderdag 1 september tot en met zondag 4 september. Het volledige programma is te vinden op admiraliteitsdagen.nl/programma.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 17:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 17:00 - 19:00
  Hitz op Tongersdei
  Sjoerd Gjalt de Vries
 • 19:00 - 20:00
  Jazz Go Blue
  Gert Nitters
 • 20:00 - 21:00
  Country Trail
  Albert de Vries
 • 21:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio