Volleybalvereniging Oer’t Net trots op contractverlenging trainer · Foto('s):  Oer't Net
   Oer't Net

Volleybalvereniging Oer’t Net trots op contractverlenging trainer

donderdag 28 maart 2024

IE – De volleybalvereniging Oer’t Net uit Ie en Ingwierum blijft gestaag groeien, en de reden hiervoor is geen geheim meer. De club blijft flink investeren in gepassioneerde en hooggekwalificeerde trainers, die volgens het bestuur de sleutel vormen tot het succes en de voortdurende groei van de vereniging.

Met trots kondigt de vereniging aan dat trainer Wouter de Vries uit Kollum zijn contract met een jaar heeft verlengd. De heer De Vries is al enkele jaren verbonden aan de vereniging en heeft een scherp inzicht in de behoeften van deze lokale club. Zowel de spelers van Oer’t Net Heren 1 als de speelsters van Oer’t Net Dames Recreanten zijn verheugd over de verlenging van zijn contract. De spelers laten een duidelijke ontwikkeling zien en ervaren vooral veel plezier tijdens en na de trainingen, wat uiteraard het belangrijkste is.

Oer’t Net Heren 1 heeft gedurende het hele seizoen bovenaan meegedraaid in de competitie, en tijdens de laatste wedstrijd zal worden beslist of zij de kampioensvlag mogen hijsen. Dit zou een prachtige bekroning zijn op het werk van Wouter de Vries.

Vanaf het komende seizoen zal Wouter ook het talentvolle Dames Nevobo-team onder zijn hoede nemen. De afgelopen twee seizoenen heeft Reina Loonstra dit team begeleid, en onder haar leiding heeft het team zich moeiteloos weten te handhaven in de 3de klasse. Een prestatie om trots op te zijn als vereniging. Wouter zal dus het stokje overnemen van Reina Loonstra, en we hebben er alle vertrouwen in dat Oer’t Net Dames 1 zich verder zal blijven ontwikkelen en wellicht over enkele jaren de stap naar de 2de klasse kan zetten.

Auteur: Redactie RTV NOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio