Voorjaarscompetitie TV Nordic van start · Foto('s): 

Voorjaarscompetitie TV Nordic van start

maandag 27 januari 2020

Aflopen zaterdag begon de voorjaarscompetitie 2020. Voor Nordic 1 spelen deze competitie Senne Detmar, Sikko Spijkerman en debutant Zheng-Ze Zhou. Ze spelen dit seizoen in de eerste klasse van Groningen – Friesland – Drenthe. De eerste wedstrijd was uit tegen de Treffers “70 2. Het werd een spannende middag. Senna verloor zijn eerste wedstrijd in vijf games. Sikko won vrij gemakkelijk zijn eerste wedstrijd. Daarna mocht Zheng-Ze zijn eerste officiele wedstrijd spelen. Hij won zijn partij in vier games. Ook Sikko wist zijn eerste wedstrijd te winnen. Waardoor er een tussenstand van 1-2 op het scorebord stond. Tevens wonnen de Kollumers ook het dubbel. Waarna Senna zijn tweede partij mocht gaan spelen. Ook deze ging naar de Kollumers. Tussenstand 1-4. Hierna kwamen er alleen maar spannende wedstrijden die alle kanten op konden. Zheng-Ze verloor zijn tweede partij in vier games. Daarna behaalde Sikko nog een winst partij voor de Kollumers, waardoor de tussenstand 2-5 werd. De laatste drie partijen werden door de Kollumers in vijf games verloren met het kleinst mogelijk verschil. Eindstand 5-5.

Nordic 2 speelt in het voorjaar mee in de topklasse Table stars. Deze middag speelde Wesley Kreule en Zheng-Huan Zhou voor de Kollumers. De eerste wedstrijd was tegen Rotak 1. Er werden mooi partijeg gespeeld, van de vijf wedstrijden werden er maar liefst drie in drie games gespeeld. De winst ging helaas naar Rotak 0-5. De tweede wedstrijd van deze middag was tegen Delta Impuls 1. Ook deze tegenstander was net een maatje te groot. Ze hebben deze middag mooi wat wedstrijd ervaring opgedaan. En gaan op opgeheven hoofd op naar de volgende wedstrijd.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 22:00
  Capriccio
  In Capriccio laat Haite Schukking veel verschillende soorten klassieke muziek de revue passeren en vertel daarbij iets over de achtergronden van elke compositie. Vaak geniet je meer van een muziekstuk, als je iets weet over het ontstaan ervan en over de drijfveren van de componist.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?