Vrijdag grote optocht tijdens dorpsfeest Ternaard · Foto('s): 

Vrijdag grote optocht tijdens dorpsfeest Ternaard

donderdag 13 juni 2019

Donderdag  start het dorpsfeest van Ternaard. Thema dit jaar is Zon, Zee en ….. Het feest begint met een lawaai optocht en kinderdisco in de feesttent gevolgd door de Ternaarder bonte avond.

Met een lawaaioptocht worden de kinderen rond 18.00 uur opgetrommeld om in optocht naar de kinderdisco te gaan. De feesttent op het Groene hart is de plaats van het gebeuren. DJ PC kan de sfeer er goed in brengen en samen met de spellen zal het een gezellige avond voor de kinderen worden. Om 20.30 uur is de aanvang voor de grote Ternaarder bonte avond, veel artiesten passeren de revue. De bonte avond wordt ook wel een open podium genoemd, iedereen mag iets opvoeren van playbacken, dansen, goochelen tot cabaret? Het maakte niet uit! Het zal een gezellige avond worden, waar veel werd gelachen, na afloop is er nog muziek van DJ Chris.

Grote versierde optocht
Het hoogtepunt van de feestweek ligt op vrijdag en zaterdag met op vrijdagavond en zaterdagmorgen de versierde optocht door het dorp. Vrijdag avond start de optocht om 19.00 uur van de Van Aylvastrijtte de versierde wagen rijden vervolgens een route door het dorp. Omdat het vrijdag mooi wordt worden er veel bezoekers verwacht bij de maar liefst  22 versierde wagens tellende optocht.  Parkeren kan het beste aan de Holwerterdyk en bij de voetbalvereniging aan de Groedse. Na de optocht geeft de band Van Geeft’m een knallend feest in de tent.
Na de zaterdagmorgen optocht wordt de zeskamp georganiseerd, een zeskamp speciaal voor alle leeftijden met denk en doe spellen. Na de prijs uitreiking zingt Rintje Kas de winnaars en toegestroomde publiek in het middag matinee. Zaterdagavond treed de band Super Sundays op met een wervelende show “Always a dazzling party”.
Zondag wordt het feest afgesloten met een Top 2000 tentdienst.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?