VVT wint ook de derde bekerwedstrijd · Foto('s): Auke Vlieger
  Auke Vlieger

VVT wint ook de derde bekerwedstrijd

zondag 13 september 2020

DROGEHAM – De laatste wedstrijd is tegen Drogeham, bij een gelijk spel is VVT al een ronde verder. Maar een overwinning zou mooier zijn na winst op Friese Boy´s en WTOC. In de eerste helft is VVT het eerste kwartier het gevaarlijks wat kansen betreft. Daarna komen er ook kansjes voor Drogeham, maar beide ploegen komen niet tot scoren. Waardoor er word gerust met een stand van 0-0. In de tweede helft is het VVT die op voor sprong komt.

Het is Nord Gosker die de bal hard binnen schiet en VVT op 0-1 zet. Drogeham komt 10 minuten later op gelijke hoogte via een strafschop. Het is Sietse Vogt die de bal tegen de hand krijgt volgens de scheidsrechter. Maar VVT blijft de gevaarlijkste ploeg in deze partij en gaat voor de winst. Bijna word het 1-2 uit en corner, de net in gevallen Harry vd Veen kopt de bal op de paal van het doel van Drogeham. Even later is het wel raak, als Andries Venema drie man passeert en alleen voor de keeper verschijnt, hij kan nog net met de punt van zijn schoen de 1-2 binnen tikken.

Drogeham probeert nog om de stand gelijk te trekken, maar de ballen gaan naast en over de goal van VVT. Het slot akkoord is voor VVT, Nord Gosker word met een dieptepass aan gespeeld. Hij weet een tegenstander en de keeper van Drogeham te omspelen, hierna schuift hij de bal in het lege doel 1-3. En wint VVT zijn derde beker wedstrijd in deze poule.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00