Waddenpaviljoen De Noorman brengt het eilandgevoel naar de wal!

Woensdag 10-07-2019
LAUWERSOOG - Waddenpaviljoen De Noorman, onderdeel van Beleef Lauwersoog, brengt het eilandgevoel naar de wal in samenwerking met Jellyfish. Jellyfish organiseert jaarlijks mini concerten met jong talent afgewisseld met professionals op het eiland Schiermonnikoog. De jonge talenten worden gescout en begeleid door Basja Chanowski, woonachtig op Schiermonnikoog. Zij behaalde o.a. drie keer winst bij The Voice of Holland met haar gescoute talenten. Geniet van deze concerten met een prachtig uitzicht over de Waddenzee in de maanden juli en augustus…

Waddenpaviljoen De Noorman ligt aan het einde van de pier van de visserijhaven en heeft hierdoor een panoramisch uitzicht over de Waddenzee. De Noorman specialiseert zich in de bereiding van vis, welke dagvers word bereidt en afkomstig is van de kotters (vissersschepen) die voor de deur afmeren. De chef-kok Thijs weet als geen ander hoe deze te bereiden.

Houd de social media van De Noorman in de gaten voor de precieze data en tijden van de mini concerten, via instagram ‘jellyfishinconcert’ of bekijk deze op www.lauwersoog.nl/noorman.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website of neem contact op met Beleef Lauwersoog via 0519-349133.

terug naar overzicht

© Foto's: RTV NOF


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie