Wethouder De Graaf ontvangt programmaboek Cultureel Seizoen · Foto('s): 

Wethouder De Graaf ontvangt programmaboek Cultureel Seizoen

vrijdag 29 juni 2012

Vrijdagavond heeft wethouder De Graaf het programmaboekje voor het Dokkumer culturele seizoen 2012-2013 in ontvangst genomen. De programmacommissie onder leiding van Rudolf Boersma heeft zoals gebruikelijk een zeer gevarieerd programma weten samen te stellen; voor ieder wat wils, van jong tot oud, van ingetogen klassieke muziek tot zinderende toneelmonoloog!

Zo komt er natuurlijk een optreden met de vertrouwde humor van Teake van der Meer, is er een avond gevuld met Jiddische klezmermuziek van Di Gojim, een toneelavond met Tryater dat ´Omke Wanja´ zal spelen en vertolkt Ellen Pieters de toneelmonoloog ´Shirley Valentine´. Ook de kleine cultuurliefhebbertjes in de dop zijn niet vergeten: voor hen is onder andere de voorstelling ´Knofje´ van theatergroep POP binnengehaald. En dit is nog maar een kleine greep uit het programma!

Speciale aandacht verdient de feestelijke openingsvoorstelling van het culturele seizoen. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 28 september aanstaande. Dan zal cabaretgroep ´Oeloek´ onder regie van Martin van Waardenberg een optreden verzorgen, uiteraard onder het genot van een goed verzorgd hapje en bijbehorend drankje. Voor deze voorstelling geldt de zeer speciale toegangsprijs van 7,50 euro. Hiermee wil de programmacommissie mensen die nog niet eerder de stap naar het theater hebben gemaakt graag kennis laten maken met het uitgebreide Dokkumer theateraanbod. U bent van harte uitgenodigd!

Voor meer informatie zie op www.sensedokkum.nl

Op de foto v.l.n.r. Sicco Zandt, Rudolf Boersma, Pytsje de Graaf, Douina Viet

(C) Foto: Tineke Admiraal

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2022 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio