Eigen foto

donderdag 25 november 2021

WEZEP – Een inhaal wedstrijd op dinsdagavond, 17.00 uur vertrekken, 125 km verderop een nederlaag incasseren in een kansloze mist- wedstrijd, douchen, biertje in spelershome, weer 125 km  terug en nog net voor de woensdag terug in Damwâld.

De wedstrijd WHC –Broekster Boys had natuurlijk onder andere omstandigheden gespeeld moeten worden. Een prachtig complex waar menig hoofdklasser nog jaloers op zal zijn, een fantastische ontvangst met broodjes en versnaperingen, waarvoor een dik compliment voor de thuisclub en een wedstrijd met veel publiek waarbij de winnaar naar de tweede plek in de ranglijst klimt.  Helaas, de KNVB en Hugo/covid  bepaalden anders…..

Beide teams zouden dus bij winst naar plek 2 stijgen maar Broekster boys heeft daar geen moment recht op gehad. Het speelde slordig tegen WHC  dat net een van zijn beste wedstrijden speelde.

Na 3 minuten al 1-0 door Krijns, en in de 19e minuut wederom Krijns die er 2-0 van maakte.  Tussen die 3e en 19e minuut kon Broekster Boys aardig meekomen maar door slordigheden kreeg men geen vat op de wedstrijd wat natuurlijk ook de verdienste van WHC was. Met een 3-0 ruststand was het geloof in een goed resultaat wel verdwenen en speelde men de tweede helft om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Het werd uiteindelijk een meer dan verdiende  4-0 overwinning voor WHC dat dus naar plek 2 steeg, Broekster Boys doet het nog altijd verdienstelijk op plaats 6 waarbij handhaving in de 1e klasse gewoon de doelstelling blijft. Voor een juist verslag van de wedstrijd verwijs ik graag naar onderstaande video waar men een samenvatting van de wedstrijd terug kan zien, met dank aan WHC.

Zaterdag a.s. speelt Broekster Boys weer een uitwedstrijd, maar dan hoeft men naar Winsum slechts 37 km te rijden. Helaas nog steeds zonder publiek maar via de livescore op de voetbal noord app kunt u de tussenstanden en eindstanden weer blijven volgen.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00