Wielrenner Jan Fennema droomt van Amerika

Vrijdag 29-11-2019
FEANWALDEN - Wielrenner Jan Fennema hield woensdagavond een sponsoravond om zijn sponsors, familie en vrienden te bedanken. De avond stond in het teken van afgelopen twee jaar, maar ook zijn vervolg doelen kwamen aanbod. Over twee jaar vinden de Wereldkampioenschappen in Amerika plaats waar de wielrenner graag zijn titel wil verdedigen.

De fries, behaalde dit seizoen drie gouden medailles tijdens de wereld kampioenschappen in Newcastle en het jaar ervoor tijdens de Europese kampioenschappen een gouden en zilveren plak. Ook schreef hij de donor wedstrijd in Maastricht op zijn naam. ‘’ik wil graag in Amerika mijn titel verdedigen en aankomende seizoen mooie uitslagen rijden, Ik wil me op alle fronten blijven laten zien om anderen te blijven inspireren en aandacht blijven vragen voor orgaandonatie. Dat is tevens ook mijn grootste drijfveer. ‘’Afgelopen twee jaar heb ik met vele bedrijven uit de regio samengewerkt en door middel van goede begeleiding enorme stappen gezet.

‘’Ik ben enorm blij met de sponsoren die mij deze kans hebben gegeven’’ geeft Fennema aan.De World Transplant Games is een internationale sportwedstrijd voor mensen die een orgaantransplantatie hebben gehad. Volgend jaar vinden de Europese kampioenschappen in Dublinplaats en het jaar erop de Wereldkampioenschappen in Amerika. Voor zijn reis naar de kampioenschappen is Fennema opnieuw opzoek naar sponsoren die met hem willen samenwerken. ’’ voor nu richt ik me eerst op Amerika, als het sponsor technisch lukt wil ik ook graag afreizen naar Dublin’’.

terug naar overzicht
Wielrenner Jan Fennema droomt van Amerika Wielrenner Jan Fennema droomt van Amerika Meer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Koos Scherjon


Vandaag op de radio

00:00-07:00 | Hollandse Nacht
07:00-08:00 | RTV NOF Nonstop
08:00-09:00 | Goed gestemd
09:00-11:00 | Kerkdienst
11:00-14:00 | Weekend Nieuwsshow (Herh.)
14:00-17:00 | Runwei Sport
17:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Tobias Post
20:00-22:00 | RTV Metalcafé
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie