Wielrenner Jan Fennema droomt van Amerika · Foto('s): Koos Scherjon
  Koos Scherjon

Wielrenner Jan Fennema droomt van Amerika

vrijdag 29 november 2019

Wielrenner Jan Fennema hield woensdagavond een sponsoravond om zijn sponsors, familie en vrienden te bedanken. De avond stond in het teken van afgelopen twee jaar, maar ook zijn vervolg doelen kwamen aanbod. Over twee jaar vinden de Wereldkampioenschappen in Amerika plaats waar de wielrenner graag zijn titel wil verdedigen.

De fries, behaalde dit seizoen drie gouden medailles tijdens de wereld kampioenschappen in Newcastle en het jaar ervoor tijdens de Europese kampioenschappen een gouden en zilveren plak. Ook schreef hij de donor wedstrijd in Maastricht op zijn naam. ‘’ik wil graag in Amerika mijn titel verdedigen en aankomende seizoen mooie uitslagen rijden, Ik wil me op alle fronten blijven laten zien om anderen te blijven inspireren en aandacht blijven vragen voor orgaandonatie. Dat is tevens ook mijn grootste drijfveer. ‘’Afgelopen twee jaar heb ik met vele bedrijven uit de regio samengewerkt en door middel van goede begeleiding enorme stappen gezet.

‘’Ik ben enorm blij met de sponsoren die mij deze kans hebben gegeven’’ geeft Fennema aan.De World Transplant Games is een internationale sportwedstrijd voor mensen die een orgaantransplantatie hebben gehad. Volgend jaar vinden de Europese kampioenschappen in Dublinplaats en het jaar erop de Wereldkampioenschappen in Amerika. Voor zijn reis naar de kampioenschappen is Fennema opnieuw opzoek naar sponsoren die met hem willen samenwerken. ’’ voor nu richt ik me eerst op Amerika, als het sponsor technisch lukt wil ik ook graag afreizen naar Dublin’’.

Wielrenner Jan Fennema droomt van Amerika · Foto('s): Koos Scherjon
Wielrenner Jan Fennema droomt van Amerika · Foto('s): Koos Scherjon
  Koos Scherjon

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?