Winterfair in en rond de Saschuur

Zaterdag 23-11-2019
NIAWIER - Saskia Weidgraaf presenteerde zaterdag 23 november zowel buiten als binnen in de Saschuur haar sfeervolle artikelen welke perfect passen in deze wintermaanden en met kerst.

Binnenkomend in de tent werd je opgewacht door de gastvrouwen welke heerlijk geurende glühwein klaar hadden staan, maar ook warme chocomelk ontbrak niet. Samen met Fokje Steringa hadden de dames alles uit de kast getrokken om vele kleine hebbedingetjes aan te bieden. Maar ook kant en klare cadeau pakketten stonden breed uitgemeten.

Zoals het vaak gaat in dit soort winkeltjes, moet je de ogen goed te kost geven om niet iets te missen. Vele hoekjes waren gevoeld met snuisterijen.

Al vanaf de eerste minuut bleven er mensen komen, velen waren speciaal naar Niawier gekomen om te sneupen. De meesten gingen dan ook weer naar huis met iets leuk. Omdat er veel eigen gemaakte artikelen te koop zijn ben je er zeker van dat je iets unieks gekocht hebt.

De Sachuur is alleen op maandag geopend, daarom bellen er regelmatig mensen om een afspraak te maken zodat zij op een ander moment de winkel kunnen bezoeken. Voor Saskia is dat totaal geen probleem. Zij werkt daarnaast ook nog in de zorg en op deze manier is het goed te combineren.

terug naar overzicht
Saskia Weidgraaf en Fokje Steringa in de rol van gastvrouwSneupen, zoveel leuke hoekjesMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Peters Foto Nieuws

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie