WTOC bekert verder · Foto('s): Jantsje Wiersma
  Jantsje Wiersma

WTOC bekert verder

zondag 15 september 2019

Na winst op Anjum 3-0 en een 7-1 winst tegen ASC waren de kansen om een ronde verder te komen riant. Een gelijkspel tegen Blija was voldoende om dit te bereiken. Meteen van af de aftrap nam WTOC het initiatief.
In de 2e minuut kwam WTOC al op voorsprong Jaap de Bruin mocht van dichtbij de 0-1 scoren. In de 4e minuut werd het 0-2 door Nyckele Smeding. Noch was de doelpunten honger niet gestild. In de 8e minuut werd het 0-3 door Jaap de Bruin. Daarna stokte de productie en geloofde WTOC het wel. Er werd met minder overtuiging gespeeld. Blija profiteerde hiervan en in de 15e minuut werd het 1-3. WTOC bleef slordig spelen en liet Blija terug komen tot 2-3 in de 31e minuut.
Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft mocht geen kopie van het laatste deel van de eerste helft worden. Dat lukte gedeeltelijk. WTOC was wel duidelijk de betere ploeg maar dat resulteerde niet in het uitbreiden van de voorsprong. Eindelijk in de 70e minuut kon Jelmer de Boer simpel intikken 2-4. De weerstand van Blija was gebroken In de 85e minuut maakte met een geplaatst schot Nyckele Smeding de 2-5.

Komende Zaterdag begint de Competitie. WTOC is dan gastheer van Oostergo. Dan zal moeten blijken of de geslaagde voorbereiding succes vol vervolgd kan worden

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00