WTOC speelt gelijk tegen VV Oostergo

Zondag 22-09-2019
OUDWOUDE - Al na 30 seconden kwam WTOC op voorsprong door een doelpunt van Jitze Keizer. Dit zou wat worden een grote overwinning was de mening van velen. Hoe anders zou het uitpakken. WTOC kreeg nog een paar kansen die niet verzilverd werden.

Daarna was het allemaal niet zo geweldig meer. WTOC gaf Oostergo de ruimte zodat er een paar kansje ontstonden. Geoffrie Hoiting moest een inzet van Hessel van Rijswijk pareren. In de 29e minuut was het Jeffrey Miedema die ongehinderd raak schot 1-1.Tedo de Bruin zag tot tweemaal toe hoe doelman Riemer Hoekstra niet voor het eerst deze middag zijn kwaliteit toonde. Een vrije trap van Berend Jan Prins werd bekwaam gestopt. Tot de rust geen noemenswaardige kansen voor beide teams.

Na de thee ging WTOC verder in het missen van kansen en slordig verdedigen. Even leek het erop dat WTOC een strafschop zou krijgen. Jilles Bosma werd binnen de zestien onderuit geschoffeld scheidsrechter de Klein beoordeelde dit niet als zodanig. Een voorzet van Jilmer Dijkstra werd naast gekopt. WTOC probeerde wel om verandering in de stand te brengen. Besluiteloosheid voorkwam dit. Na een uitstekende voorbereiding een teleurstellend begin van de competitie. Komende zaterdag speelt WTOC de uitwedstrijd tegen VIOD

terug naar overzicht
WTOC speelt gelijk tegen VV Oostergo WTOC speelt gelijk tegen VV Oostergo Kijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl.
© Foto's: Jantsje Wiersma

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie