WTOC voorlopig op voorsprong

Zondag 10-11-2019
OUDWOUDE - In de 66e minuut besloot scheidsrechter Bakker er een eind aan te maken.Een opstootje veroorzaakt door een Ternaard speler die een WTOC-er zonder dat er een bal in de buurt was neerhaalde, was waarschijnlijk de reden. De wedstrijd was er niet naar. De stand op dat moment was 3-0 in het voordeel van de thuisploeg.

De wedstrijd begon met een paar gevaarlijke aanvallen van Ternaard. WTOC was nog onvoldoende bij de les. Gosse Reinder Kingma raakte de paal. Daarna ging WTOC pas voetballen. In de 17e minuut een lage hoekschop van Jilles Bosma werd met een uitstekend schot verlengd tot doelpunt door Tedo de Bruin 1-0. Ternaard was nog niet van de schrik bekomen en daar was nummer 2 voor WTOC . Nyckele Smeding kopte raak 2-0. De geblesseerde Jilmer Dykstra werd vervangen door Wiebe Smid. Ternaard kreeg nog een grote kans maar de bal ging rakelings voorlangs.

De tweede helft een op en neergaande wedstrijd met weinig scoringsmogelijkheden. In de 64e minuut kwam WTOC op een 3-0 voorsprong. Nyckele Smeding bood Jaap de Bruin een niet te missen kans die hij benutte. Ternaard protesteerde tegen dit doelpunt, omdat er een buitenspel luchtje aan zou zitten. Enkele minuten na de aftrap werd de wedstrijd gestaakt.

terug naar overzicht
WTOC voorlopig op voorsprongWTOC voorlopig op voorsprongJaap de Bruin met de 3-0. Kijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Jantsje Wiersma

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie