Wybe Pieter Zijlstra nieuwe hoofdtrainer Be Quick Vrouwen 1 · Foto('s): Lammert Damsma
  Lammert Damsma

Wybe Pieter Zijlstra nieuwe hoofdtrainer Be Quick Vrouwen 1

zaterdag 06 april 2019

Het bestuur van CSV Be Quick Dokkum is zeer verheugd dat Wybe Pieter Zijlstra met ingang van het seizoen 2019-2020 de A-selectie van de Vrouwen gaat trainen en coachen.

Momenteel is Zijlstra trainer/coach van SC Stiens Vrouwen 1. De afgelopen twee seizoenen heeft hij samen met het team ervoor gezorgd dat zij bovenin de top van de eerste klasse meedraaien. Stiens is verwikkeld in een spannende strijd met The Knickerbockers voor het kampioenschap.

De A-selectie van Be Quick heeft ook de ambitie om weer in de eerste klasse te spelen. De vrouwen hebben recent de tweede periode binnengehaald en zijn nu dus verzekerd van nacompetitie voor promotie in juni.

Zijlstra is geen onbekende bij de club. In het verleden trainde hij ook de A-selectie van de vrouwen en daarnaast diverse jongens- en meisjeselftallen. Hij gaat bij de vrouwenafdeling samenwerken met Robbie Wiersma. Wiersma zal met ingang van het nieuwe seizoen de trainingen van de B-selectie van de vrouwen verzorgen.

Met deze twee ervaren trainers aan boord investeert Be Quick nadrukkelijk in het vrouwenvoetbal. Samen met het nog steeds groeiende aantal meisjes dat lid wordt biedt dat een solide basis voor de toekomst!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?