Zaal korfbal is weer los, DTL wint met grote cijfers · Foto('s): Bote Sape Schoorstra
  Bote Sape Schoorstra

Zaal korfbal is weer los, DTL wint met grote cijfers

zondag 27 november 2022

HOLWERD – Zaterdagavond begon de eerste competitiewedstrijd van het zaalseizoen. DTL 1 speelde tegen Veenwouden met een eindstand van 22-8. Voorafgaand speelde het tweede tegen Wêz Handig, helaas verloren ze na een spannende slotfase en kwam de stand op 11-12.

Met een volle tribune klonk rond kwart voor acht het fluitsignaal en mochten de eerste spelers van DTL beginnen aan de wedstrijd tegen Veenwouden. DTL had een goede start en kwam al snel op een voorsprong van 3-0. Veenwouden kon aan het begin bijblijven, maar al snel werd duidelijk dat DTL de overhand had. DTL kon vrijuit spelen en kreeg veel kansen. Uiteindelijk gingen ze de rust in met een stand van 11-5.

In de tweede helft ging het scoreverloop hetzelfde door als in de eerste helft. Beide vakken draaiden goed en kregen weer vele kansen, dit bracht de stand op 18-6. Daarna volgde bij DTL meerdere wissels die ook hun kansen meepakten. De eindstand is 22-8 geworden.

Volgend week speelt DTL tegen KV Leeuwarden om 16:20. Tot dan!

Auteur: Redactie RTV NOF

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00