Zeer geslaagde dag van de vrijwilligers in Meckama State

Maandag 09-12-2019
KOLLUM - Het jaar loopt al weer naar zijn eind, de Nationale vrijwilligersdag van 7 december is een mooie gelegenheid om vrijwilligers als gewaardeerde kracht binnen Meckama State iets terug te kunnen geven.

We hadden maandag 9 december een bijzondere, muzikale en gezellige bijeenkomst, met een speciaal optreden van Garmoniya, dit is een zangtrio uit de Oekraïne. Het Oekraïense zangtrio Garmoniya, is ruim een maand in Friesland en treedt op in diverse theater(kerken), en werkt mee aan kerkdiensten. Garmoniya betekent Harmonie. De groep is klassiek geschoold. Het repertoire is licht klassiek, musical- filmmuziek, Italiaanse opera en Oekraïense liedjes. In de kersttijd is er een groot repertoire aan Oekraïense kerstliedjes, Engelstalig, Italiaans, Nederlands tot zelfs Friestalige liederen.

Na dit optreden werden meerdere jubilarissen gehuldigd door Bert Renkema en Martha Bijlstra 4 vrijwilligers zijn 12 ½ jaar en 1 vrijwilliger 25 jaar.

Bij het 12 ½ jarig jubileum bieden we jullie de gedichtenbundel, Gisteren is Vandaag aan, dit is geschreven door Sonja Poelstra, De 4 vrijwilligers die 12 ½ jaar bij Meckama State zijn. Mw. S. Adema Holtrop, mw. J. Sipma, Irma Fokkensen Wikje de Jong

Afie van der Veen is 25 jaar vrijwilliger, zij kreeg een bronzen beeldje overhandigd. Na dit officiële gedeelte was er een heerlijk chinees buffet en ijs na.

Op de foto van links naar rechts: Martha Bijlstra, Afie van der Veen, Wikje de Jong, Bert Renkema

Niet aanwezig: mw. I. Fokkens, mw. J. Sipma en mw. S. Adema

terug naar overzicht
Zeer geslaagde dag van de vrijwilligers in Meckama StateZeer geslaagde dag van de vrijwilligers in Meckama StateMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie