Zevende editie Survivaltocht de Lodenhelrun · Foto('s): Nienke Dijkstra
  Nienke Dijkstra

Zevende editie Survivaltocht de Lodenhelrun

vrijdag 25 april 2014

Na het grote succes van voorgaande jaren wordt er op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli de zevende editie gehouden van de populaire survivalwedstrijd de Lodenhelrun. Een wedstrijd met spectaculaire hindernissen voor jong en oud.

De hindernissen door het mooie natuurgebied van Feanwâldsterwâl zullen weer veel mooie beelden opleveren! De teams zullen bestaan uit vijf personen, waarvan minstens één vrouwelijke deelneemster. De wedstrijd op vrijdag 4 juli is bedoeld voor jongeren van 8 tot 15 jaar. Daar moet minstens één begeleider (+18 jr) en twee jeugdleden in het team zitten. Op zaterdag 5 juli is het vanaf 12 uur de beurt aan de deelnemers vanaf 16 jaar.

De teams starten vanaf Hotel Cafe ’t Dûke Lûk te Feanwâldsterwal en gaan door het natuurgebied de Lodenhel. Via Feanwâlden zullen de teams terugkeren naar de finish te Feanwâldsterwâl.

Op zaterdag worden er aan het einde van de dag prijzen uitgereikt voor het snelste en best uitvoerende team, en het origineelst geklede team! Dit alles onder begeleiding  van DJ JSB.

Daarnaast is er de mogelijkheid om met elkaar te genieten van een overheerlijke barbecue.

Doe mee of kom aanmoedigen!  Voor meer informatie ga naar www.lodenhelrun.nl

Auteur: Redactie RTVNOF

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio