Zondag live kerkdienst met Anne Elverdink op RTV NOF · Foto('s): 

Zondag live kerkdienst met Anne Elverdink op RTV NOF

vrijdag 26 juni 2020

DE WESTEREEN – Streekomroep RTV NOF doet a.s. zondagochtend om half tien een uitzending van een kerkdienst op radio, televisie en online. Dat doet de omroep voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel in samenwerking met de PKN gemeente in De Westereen. De dienst komt vanuit de Ferbiningstsjerke. Deze week gaat ds. Anne Elverdink voor. Muzikale medewerking komt van zanggroep Jaïr uit de Westereen.

TV Kerkdiensten stoppen per 1 juli op RTV NOF

Vanaf zondag 15 maart verzorgden de vrijwilligers van RTV NOF elke zondagochtend een live uitzending van een kerkdienst. Nsa zondag stopt de Streekomroep met de reguliere tv-dienst. ,,Vanaf 1 juli mogen kerken weer met grotere groepen samenkomen. Dat leek ons een logisch moment om dan te stoppen, want we kunnen hier ook niet oneindig mee doorgaan. Dat zou een te grote belasting zijn voor onze vrijwilligers, hoe graag we het ook gedaan hebben. We zijn ook een streekomroep die een bredere functie heeft en ook het kosten-aspect moeten we in ogenschouw nemen”, aldus de programmaleiding. De laatste dienst is de collecte dan ook voor de technische realisatie en kosten om verbindingen en data voor de tv-diensten te realiseren. Een gift is o.a. welkom via www.kerkcollecte.com

De kerkdienst is te volgen via het HD digitale tv-kanaal 20 bij Kabelnoord (wie daar geen geluid heeft kiest SD kanaal 934) of de streams op www.rtvnof.nl en social media en de radiofrequenties van RTV NOF.

 

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?