Zonnige brommer rit tijdens de Kollumer Katdagen

Zaterdag 20-04-2019
KOLLUM - Ook dit jaar op zaterdagmiddag 20 april heeft de APK de Oldtimer Brommervrienden Kollum weer uitgenodigd om een brommertocht te organiseren, met clubs uit de omgeving uit te nodigen, het is weer gelukt er waren zo’n 120 deelnemers. Dit is ook de periode dat de benzine weer door de aderen begint te stromen.

Er werd weer een mooie rit uitgezet door leden van de Kollumer OBK brommerclub in de prachtige omgeving richting Boerakker de terug reis ging via Gerkesklooster weer richting Kollum. Om 14.00 uur vertrok men niet meer vanaf de feesttent maar dit jaar van uit de van der Bij Hal in Kollum voor een rit van 50 km. Na een tussenstop van een half uur zorgde OBK nog voor een natje en een droogje. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde rit met mooi zonnig weer.

Nu 9 jaar geleden zijn enkele oldtimer fanaten bij elkaar gestapt om een brommerclub op te richten. Na o.a. Twijzel, Ee, Anjum, Peasens, Gerkesklooster vonden wij dat Kollum ook nodig toe was aan een brommerclub. Inmiddels bestaat de O.B.K. (Oldtimer Brommervrienden Kollum) uit +/- 25 leden. Kreidler, Zundapp, Puch, Tomos, Honda, Batavus en Yamaha zijn een paar van de merken binnen de club.

terug naar overzicht
Zonnige brommer rit tijdens de Kollumer KatdagenZonnige brommer rit tijdens de Kollumer KatdagenMeer foto's & verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie