VV Zwaagwesteinde treft SC Twijzel in race om kampioenschap

Donderdag 16-05-2019
TWIJZEL - VV Zwaagwesteinde treedt a.s. zaterdag in en tegen Twijzel aan tegen het team van oud-Zwaagwesteinde trainer Johannes Douma. Het belang van deze wedstrijd moge duidelijk zijn, er zijn 3 punten nodig om Kollum voor te blijven in de strijd om het kampioenschap.

Het team van scheidend-trainer Klaas Zandberg staat op pole-position in de 3e klasse B met een voorsprong van slechts 2 punten op de concurrentie. Ongetwijfeld zullen er in aanloop naar de voorlaatste competitieronde al diverse scenario’s zijn besproken in de omstreken van Zwaagwesteinde en Kollum, op zaterdag rond de klok van 17:00 uur zal men weten wat daar uiteindelijk van terecht is gekomen.

Naast het feit dat men zoveel mogelijk supporters wil oproepen om de ploeg te steunen a.s. zaterdag, wil men hen er ook op wijzen dat SC Twijzel beperkte parkeergelegenheid heeft. Men kan voor de gelegenheid gebruik maken van een nabijgelegen grasveld waar ook geparkeerd kan worden. Ter plaatse zal dit worden aangegeven met bebording. Leuke bijkomstigheid is wel dat SC Twijzel a.s. zaterdag voor het eerst gebruik zal gaan maken van hun vernieuwde clubgebouw.

terug naar overzicht
VV Zwaagwesteinde treft SC Twijzel in race om kampioenschap
© Foto's: Henri van Wieren


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie