Bob Dylan en ‘As in wording’ in Weekend Nieuwsshow · Foto('s): Marlinde van der Woude
  Marlinde van der Woude

Bob Dylan en ‘As in wording’ in Weekend Nieuwsshow

zaterdag 15 oktober 2016

Het radioprogramma de Weekend Nieuwsshow ontving zaterdag weer een aantal fijne gasten. Zo kwam muzikant Pieter Kok vertellen over Bob Dylan en had fotograaf Hans Knijff het over z’n fotoboek “De As in wording”. 

Knijff begon jaren geleden de omgeving van waar nu de Centrale As ligt, vast te leggen op de gevoelige plaat. Recent maakte hij nieuwe foto’s van diezelfde plekken, die naast elkaar te zien zijn in het fotoboek “De As in wording”. Knijff vertelde dat mensen het fotoboek via voorintekening kunnen kopen.

Pieter Kok speelt zondag 16 oktober in de Kleasterkapel in Sibrandhùs een tribute-concert met liedjes van Bob Dylan. Natuurlijk blikte hij op RTV NOF even daarop vooruit, maar hij had het vooral over de winst van z’n idool. Afgelopen week won Dylan namelijk de Nobelprijs voor de Literatuur. Kok vertelde dat hij er al jaren op gehoopt had, maar de prijs voor hem als fan toch onverwacht kwam.

De Weekend Nieuwwshow introduceerde ook een nieuwe rubriek in het programma: de Ondernemer van de Week. Iedere zaterdag rond 11:50 krijgt een onderneming/ondernemer uit Noordoost-Friesland de kans om zich live op de radio te presenteren aan de regio. De eerste ondernemer was Popke Postma van Meubelmakerij Postsma uit Driezum. Ondernemer en zin om mee te doen? Stuur dan een mail naar wns@rtvnof.nl.

De Weekend Nieuwsshow is iedere zaterdag tussen 11.00 uur – 14.00 uur te beluisteren op RTV NOF en terug te luisteren in de herhaling op zondag.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2021 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Donateurs · Vrijwilliger worden?