Dames Be Quick spelen zich veilig via 3-1 winst op Flevo Boys · Foto('s):

Dames Be Quick spelen zich veilig via 3-1 winst op Flevo Boys

zondag 20 april 2014

De dames van Be Quick Dokkum speelden zich afgelopen zaterdag in veiligheid door de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen met 3-1 winst af te sluiten tegen Flevo Boys. Al na 7 minuten verzilverde Reina de Vries een voorzet van Lisanne Kempe,1-0. Toen Lise Bijker amper twee minuten later de 2-0 inschoot leek het duel tegen de gasten uit Emmeloord al gespeeld te zijn, maar de dames van Flevo Boys kwamen in de 31e minuut via een counter op 2-1 en leek het weer een wedstrijd te worden. Daar dacht Reina de Vries anders over want haar corner verdween in eens in het doel van Flevo Boys en was de marge weer twee doelpunten; 3-1.Dit was direct de ruststand.

Flevo Boys probeerde direct na de hervatting door met drie spitsen vol op de aanval te gaan spelen en er ontstonden kansjes voor de gasten. Een kleine omstelling in de Be Quick verdediging voorkwam tegendoelpunten, maar de 4-1 ( dat zou de definitieve klap zijn voor Flevo Boys) werd niet gemaakt hoewel er wel kansen waren. Het bleef dus uitkijken geblazen voor de ploeg van Robbie Wiersma. Be Quick hield echter achterin de rijen gesloten en won uiteindelijk met 3-1 en dat betekende dat de dames zich in veiligheid hadden gespeeld. Op 3 mei speelt het haar laatste competitieduel uit tegen het reeds gedegradeerde Oerterp.

• 00:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00