Veel doelpunten bij de wedstrijd Buitenpost tegen Heerenveen · Foto('s): Ben de Jager
  Ben de Jager

Veel doelpunten bij de wedstrijd Buitenpost tegen Heerenveen

woensdag 05 juli 2017

Er was veel publiek aanwezig bij de wedstrijd van Buitenpost tegen Heerenveen. Er heerste een goede sfeer en de stand na afloop was 1 -16. Buitenpost werd door de profs van sc Heerenveen overklast. Het mooiste doelpunt kwam op naam van Dennis Johnsen, in de 65e minuut verschalkte hij met een fantastische pirouette keeper Marwin Heidstra van vv Buitenpost.

Marwin Heidstra kon in het begin van de tweede helft op meerdere inzetten nog een antwoord vinden, maar na de goal van Johsen ging het snel. De 1-11, die tien minuten later viel dan de goal van de jonge 19-jarige Noor, was een opnieuw prachtig doelpunt. Jeremiah St. Juste stoomde op en schoot de bal van een meter of 30 hard in de kruising. Het slotakkoord kwam van Henk Veerman, die vlak voor het eindsignaal zijn vierde doelpunt van de avond aantekende. Daarmee eindigde de wedstrijd in 1-16 voor sc Heerenveen.

De kinderen mochten na afloop van de wedstrijd handtekeningen verzamelen van hun favoriete spelers. Daar werd massaal gebruik van gemaakt.