DTL verliest in Elburg · Foto('s):

DTL verliest in Elburg

zondag 31 augustus 2014

Na drie weken hard trainen mocht DTL  de eerste competitiewedstrijd zaterdag 30 augustus spelen tegen Elburg . DTL heeft twee keer geoefend op de kleine velden, maar nu moesten we weer op een groot veld (kunstgras), een heel verschil!

Na anderhalf uur rijden waren we aangekomen in het toen nog zonnige Elburg, net over half vier gaf de scheidsrechter het startsignaal. Elburg opende de wedstrijd met 1-0, DTL liep in het begin achter de feiten aan maar na een paar doelpunten ging het gelijk op. DTL wist tien minuten voor de pauze nog op 5-7 voorsprong te komen, maar ging met zeven gelijk de kleedkamers in.

Inmiddels regende het een beetje, maar vrij snel was het weer droog en benauwd weer. DTL wist gelijk de tweede helft te openen met twee doelpunten, 7-9. Toen kwam Elburg weer in actie en werd het 11-11. Vanaf hier zat het niet mee, Elburg scoorde een paar discutabele doelpunten. Dit was de genade slag, Elburg won de wedstrijd met 16-13. Winst zat er in, maar werd niet gepakt.

Volgende week moeten we thuis spelen tegen Udiros 1. Alle zeilen worden bijgezet en gaan er weer met frisse moed tegenaan.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00