Fanatieke voetballers tijdens schoolvoetbaltoernooi Dantumadiel

Donderdag 13-04-2017
FEANWÂLDEN - Op woensdag 12 april, werd onder helaas regenachtige omstandigheden, het gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi voor de kinderen van groep 7 en 8 uit de gemeente Dantumadiel georganiseerd. Sportstimulering ‘Goed Bezig’ Dantumadiel organiseerde dit in samenwerking met de activiteiten commissie van SC Veenwouden en VV Zwaagwesteinde. De wethouder van sportzaken, Emke Peterson, kwam de kinderen deze middag ook aanmoedigen.

Het programma voor de jongens 7-tallen speelde zich af in Feanwâlden, de meisjes 7-tallen streden op de voetbalvelden in De Westereen. Er werd fel en sportief gestreden om de titel. Bij de jongens werd de eerste prijs gewonnen door CBS De Fontein 1, de tweede prijs ging naar IBS ’t Pompeblêd, de derde prijs was er voor CBS De Frissel 1 en de vierde prijs was voor de jongens van CBS de Tarissing 1.

Bij de meisjes werd de eerste prijs gewonnen door de meiden van CBS De Wynroas, de tweede prijs ging naar het team van CBS de Wel, de derde prijs was er voor CBS de Boustien 2 en de vierde prijs was voor de meiden van CBS de Boustien 1. Al met al een nat, maar zeer geslaagd schoolvoetbaltoernooi. Alle vrijwilligers bedankt en de kampioenen succes bij de regiofinales op woensdag 24 mei in Harkema!

(C) Verslag: Amarins Hilvera

terug naar overzicht
CBS De Fontein 1 wint schoolvoetbaltoernooi DantumadielFanatieke voetballers tijdens schoolvoetbaltoernooi DantumadielKijk voor veel meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Meint de Vries / Jan Koelstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie