Finalisten eerste editie Fryske Grillmaster 2018 zijn bekend! · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Finalisten eerste editie Fryske Grillmaster 2018 zijn bekend!

maandag 07 mei 2018

De drie finalisten die aanstaande zaterdag gaan strijden voor de titel ‘Fryske Grillmaster 2018’ en daarmee kans maken op een Kamado Joe ter waarde van €1495,- zijn bekend. Zaterdag 12 mei start de wedstrijd naar de eerste Fryske kampioen in grillen op een barbecue om acht uur in de ochtend op het Gemeenteplein in Heerenveen. Rond vier uur in de middag wordt bekend of Huub, Jan of Ids-Pieter als kampioen naar huis gaat.

De deelnemers zijn: Huub Hamar de la Brethoniere uit Leeuwarden, Jan de Bruin uit Dokkum en Ids-Pieter Weidenaar, ook uit Dokkum. Alle drie de heren hebben ruime ervaring met het bereiden van vlees, vis of volgens Huub: “alles wat maar poten heeft gehad,” op de barbecue. Elke finalist krijgt hetzelfde stuk vlees en ze mogen er mee doen wat ze maar willen, zolang ze de jury maar kunnen overtuigen van de smaak, gaarheid, presentatie, creativiteit en skills. De finalist die de meeste punten van de jury krijgt zal de eerste echte Fryske kampioen worden: de Fryske Grillmaster 2018.

Vanaf tien uur gaan de andere activiteiten van het evenement van start. De chef-kok van Kamado Joe geeft de hele dag demonstraties en er is genoeg gelegenheid om te genieten van een hapje, drankje en gezelligheid. Een evenement waar iedereen zich kan gaan vermaken! Fryske Grillmaster is een initiatief van Deco Keuken te Heerenveen. Sinds dit jaar is Germ Holtrop, eigenaar van Deco Keuken, dealer geworden van Kamado Joe en wil daar met dit evenement aandacht aan schenken.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2021 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Donateurs · Vrijwilliger worden?