Flamingo’s nog puntloos · Foto('s):

Flamingo’s nog puntloos

zondag 14 september 2014

Zaterdag 13 september stond de wedstrijd thuis tegen de Granaet op het programma. De eerste twee wedstrijden wist Flamingo’s nog geen punten te behalen en ze waren erop gebrand om de punten thuis te houden. Wegens afwezigheid van Menno Schaafsma en Ruben Sijtsma stonden Ronald Algra en Douwe van der Steen in de basis.

Flamingo’s begon niet scherp aan de wedstrijd en liep tegen een 0-2 achterstand aan. Daarna kwam de doelpuntenmachine van Flamingo’s op gang. Het was Ronald Algra die middels twee afstandsschoten de geelhemden weer op een gelijke stand bracht. Voor even wist Flamingo’s op voorsprong te komen  door een afstandsschot van André Bosma. De Granaet wist het stokje weer over te nemen en kwamen op een voorsprong van 3-7. Voor rust wist Flamingo’s nog iets terug te doen. Door een uitstarter van Jelmer Beerda en een afstandsschot van Anneke Broekhuizen ging Flamingo’s met een 5-7 achterstand de kleedkamer in.

In de tweede helft moest Flamingo’s scoren om weer dichter bij de Granaet te komen, maar door een lange aanval was het de Granaet die wist te scoren. Flamingo’s wist wel kansen te creëren, maar deze werden niet goed afgemaakt. De Granaet daarentegen wist de korf wel te vinden. Ze kwamen op een 5-11 voorsprong. Flamingo’s wist nog een aantal keer tot scoren te komen, maar dat gold ook voor de tegenstander. De laatste twee goals werden gemaakt door Jelmer Beerda en Ronald Algra, maar aan de achterstand was niet veel meer te doen. De scheidsrechter floot af op de stand van 11-17.

Volgende week staat de uitwedstrijd in Bolsward tegen Westergo op het programma.

Doelpunten Flamingo’s: Ronald Algra 5, André Bosma 3, Jelmer Beerda 2, Anneke Broekhuizen.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00