Hoofdsponsors tekenen voor drie jaar Be Quick Dokkum

Zaterdag 08-07-2017
DOKKUM - De namen Van Wieren & Vellinga en Raadsma IJzersterk prijken ook de komende jaren op de shirts van Be Quick Dokkum. Maandag 3 juli waren Hubert Raadsma, Jack Raadsma en Frans van Wieren en Douwe Vellinga te gast op het Tolhuispark om het nieuwe sponsorcontact te ondertekenen. Beide Dokkumer bedrijven waren de afgelopen drie jaar ook gezamenlijk hoofdsponsor van Be Quick. De samenwerking bevalt zeer goed en daarom is besloten het sponsorcontract met drie jaar te verlengen.

Succesvolle bedrijven op de Zuiderschans

Be Quick-voorzitter Sjoerd Radersma is trots op de samenwerking: “Het zijn prachtige bedrijven en we zijn Raadsma en Van Wieren & Vellinga zeer erkentelijk dat ze ons op deze manier steunen in het nastreven van onze ambities”. Voorzitter van de sponsorcommissie Piet Klaas Vrieswijk valt hem bij: “De bedrijven passen goed bij onze club. We gaan de komende jaren de samenwerking nog verder intensiveren”.

Zowel Raadsma als Van Wieren &Vellinga zijn gevestigd op de Zuiderschans in Dokkum. IJzerhandel Raadsma, gestart in 1843 in het centrum van Dokkum, is een moderne technische groothandel voor met name de bouwwereld. Voor het uitvoeren van bouwprojecten en ander technisch werk, levert Raadsma ijzerwaren, gereedschappen en machines, hang- en sluitwerk en werkkleding. Via een afhaal- en bezorgservice en een reparatieafdeling wordt een groot deel van Noord-Nederland bediend. Er werken 70 man personeel. Raadsma heeft ook vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden en Groningen.

Van Wieren & Vellinga Accountants en Adviseurs werkt met name voor de sector midden- en kleinbedrijf, veelal familiebedrijven. Deze bedrijven worden door Van Wieren & Vellinga ondersteund op het gebied van personele vraagstukken, het minimaliseren van belastingdruk, investeringen, subsidies, financiering, automatisering, opvolgingsvraagstukken, bedrijfsstrategie, continuïteit en financiële planning. Het bureau is sterk doorgegroeid de laatste jaren. Er werken inmiddels 20 accountants & adviseurs

Ambitie bij Be Quick

Be Quick Dokkum is volop in beweging. Recent is nieuw clubbeleid opgesteld onder de naam “Samen Presteren met Plezier”. Er zijn acties geformuleerd en reeds in uitvoering gebracht om het clubhuis verder te optimaliseren. Ook wordt de komende jaren het aantal clubacties en evenementen uitgebreid. Traditioneel investeert de club veel in de jeugd. Afgelopen maand is Douwe de Val gestart als Hoofd Jeugdopleiding om voetbaltechnisch de volgende stap te zetten met de jeugd. Het hoogtepunt van het afgelopen seizoen was de promotie van het eerste herenteam naar de 1ste Klasse KNVB. In september viert Be Quick haar 80-jarig bestaan.

terug naar overzicht
Hoofdsponsors tekenen voor drie jaar Be Quick Dokkum
© Foto's: Be Quick Dokkum


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie